İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bitci.com Telefon No Güncelleme

Bitci.com Telefon No Güncelleme
28 Haziran 2024 14:03

B****, telefon numarası güncelleme işlemi için 24 saat geçti. Belgeleri incelemeleri bana yoğunluktan dolayı 48-72 saat arası süreceğini belirten bir mesaj attılar. Hangi devirde yaşıyoruz? Sonuçta kripto alıp satıyoruz, paramız neden bu şekilde bekletilerek mağdur oluyoruz? Hemen gereğini yapın artık.

28 Haziran 2024 14:06 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

28 Haziran 2024 16:33

Otomatik mesaj atmaktan başka bir şey yaptınız yok 36 saat olmuş ne en kısa sürede dönüş yapmaktan bahsediyorsunuz insanın sinirleri ni zıplatmaktan başka bir şey yazmamışsın

28 Haziran 2024 17:56

Hala bir çözüm yok ayıp size gerçekten

29 Haziran 2024 17:42

Artık yeter ne zaman çözülecek bu sorun

30 Haziran 2024 11:32

Bu kadar berbat bir site görmedim 72 saat oldu ne yazan var ne çözen sorunu

02 Temmuz 2024 10:46

Merhaba Konu ile ilgili uzman ekiplerimize bilgilendirme sağlanmış ve yaşamış olduğunuz durum hakkında çözüm sürecimiz tamamlanmış bulunmaktadır. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

05 Temmuz 2024 17:47

Merhaba Destek ekibimiz yaşadığınız problemi gidermek adına sizi aradı ancak müsait olmadığınız için sizinle görüşme şansı bulamadı. Destek ekibimiz sizi gün içinde yeniden arayacağını bilgilerinize sunuyor, sağlıklı günler diliyoruz. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

Mustafa sonuçtan çok memnun

21 Şubat 2025 13:23
"Yeni ekibe ve ilgili müşteri hizmetleri yetkilisi hanımefendiye teşekkürlerimi iletiyorum"
Kripto Çekim İşleminde Adres Sorunu Ve Destek Eksikliği
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2025 20:43
Bitci Borsası'nda Uzayan İşlem Süreleri

Abdulmutalip
22 Aralık 2024 14:18
Kripto Çekim Talebinde Gecikme Ve İletişim Sorunu
Kripto Çekim Talebinde Gecikme Ve İletişim Sorunu
Taşkın sonuçtan hiç memnun değil

Taşkın
24 Ekim 2024 10:22