Merve sonuçtan hiç memnun değil

Şanlıurfa Piazza Saat & Saat Mağazası İade Sorunu

05 Mayıs 2024 09:51

Esim doğum günüm için sisli Cevahir AVM Saat & Saat mağazasından gc marka bir saat hediye almış. 24 nisanda bana hediye etti fakat kordonu silikon olduğu için bunu Şanlıurfa Piazza Saat & Saat mağazasından değiştirmek istedim. Mağazada saatin kordonunda defo olduğunu belirttiler. Daha sonra mağazada gc marka bir saat beğenemeyince internet sitelerinden 10bin tl değerinde bir saat getirttik. 4 mayısta saate bakmaya mağazaya gittik fakat bu kez de saatin cami kırılmış halde göndermişler. Daha sonra mecburen mağazadan saat seçmeye çalıştım. Esimin ısrarıyla çok daha pahalı olan gc marka saat seçtim. Mağazadan çıktık ve 10 dakika sonra kordonunda renk atma fark ettim. Mağazaya geri dondum. Para iadesi istedim. Çünkü artık güvenim kalmamıştı. İade yapamayacaklarını mağazadan bir saat seçmem gerektiğini belirttiler.cok zorlanarak calvin clein marka bir saat seçtim fakat saatin kordonundan pazarda satılan saatler gibi sesler geliyor. Bu saati kullanmak istemiyorum. Bana hediye çeki verilsin. Başka bir şehirdeki Saat & Saat den saat almak istiyorum. Mağazadaki tüm saatler defolu.

06 Mayıs 2024 14:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Konu hakkında bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla

Fossil Saatim Sürekli Arızalanıyor Mağaza Çözüm Sunmuyor

05 Ekim 2025 12:49
Irmak sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Saatin Kordonu Hemen Koptu, Değişim Ve Garanti Sürecinde Mağduriyet Yaşadım

18 Ağustos 2025 18:11

04 Ocak 2024 21:22
Elinna sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 17:55

16 Eylül 2024 21:23