Büşra sonuçtan çok memnun

Rustik Atölye Ürün Teslimatı Mağduriyeti

13 Aralık 2023 13:32
Büşra'nın Teşekkür Mesajı
“Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.”

Rustik atölye adlı işletmeden 22/10/2023 tarihinde bir adet ürün siparişi verdim. Ürünü doğum günü hediyesi olarak aldım. Ürünün 7 iş günü içerisinde kargoya verileceğini ilettiler. Yaklaşık üç haftadır beklemekteyim. Bu durumdan yaşamış olduğum rahatsızlığı ilettiğimde ücret iadesi yapabileceklerini ilettiler. Fakat Ben ürünümün tarafıma iletilmesini istiyorum.
Yılbaşı yoğunluklarının işletmeyi ilgilendirdiğini, müşteri memnuniyeti odaklı bir işletme olmadıklarını düşünüyorum.

14 Aralık 2023 16:52 (Şikayetten 1 gün sonra)
Büşra
Büşra
08 Nisan 2024 17:44

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.

12 Kasım 2023 06:07
Beyza sonuçtan çok memnun

Rustik Atölye Sipariş Elimize Ulaşmıyor

20 Aralık 2023 14:46
"Ürünüm yılbaşından sonra elime ulaştı yaklaşık 2 aylık bir süreç oldu. Şikayette bulunmamın sebebi de buydu zaten. Mükemmel paketleme, mükemmel ürün diyecek hiçbir şey yok. Bu süreçte yaşadığım olumsuzluktan aylar sonra Rustik Atölye sahibi Durmuş Bey bana bir mesaj attı dün. Hem duygulandıran, hem mutlu eden bir mesaj. Hala dürüst, işini layıkıyla yapan işletme sahipleri olduğunu hatırlattı. Özel ilgisi, hoşgörüsü ve jesti için çok teşekkür ediyorum. Beni tekrar kazandılar 🤩"
Gülşah sonuçtan çok memnun

Siparişim Teslim Edilmedi, İletişime Cevap Alamıyorum

28 Haziran 2025 13:44
"Firma iletişime geçti ürünüm tarafıma teslim edildi sadece hediye paketi istemiştim olmadan geldi bu süreçlerde sürekli olarak bana sordular ulaşıp ulaşmadığını bende kendilerine ulaştığını fakat hediye paketi gelmediğini söyledim ve hemen hediye çeki tanımladılar. Açıkçası hiç beklemiyordum teşekkür ederim firmaya"

18 Kasım 2023 12:15
Rustik Atölyeden Gelen Kargomun Gösterilenle Hiç Benzememesi