Rumeli Üniversitesi'ne Yanlışlıkla Gönderdiğim Parayı Hala Geri Vermemesi

26 Eylül 2023 16:48

Yaklaşık 1.5-2 ay önce Rumeli Üniversitesi yeni dönem kayıt yenileme işlemi yaparken okul muhasebesi beni aradı ve okula 1.176 TL borcum olduğunu söyledi. Tamam deyip okula olan borcumu ödedim. İki gün sonra tekrar arayıp hala borcumun gözüktüğünü bu nedenle de kayıt yenileme işleminin yapılamadığını söylediler. Ama ben bu borcu ödediğimi söyledim. Bana okula değil bankaya borcum olduğunu söylediler. Daha doğru düzgün işlerini bile yapamıyorlar. Onu da geçtim ödedim daha sonra bana okulu arayıp gönderdiğim parayı geri istememi söylediler. Okulu aradım yanlış bir işlem sonucu size para gönderdim o parayı geri talep ediyorum dedim ve bana eylülden sonra malı işler size dönüş yapacak dendi. 4 Eylülden beridir paramı bekliyorum her aradığımda ben malı işlere bildirdim onlar size dönüş Yapacak deniliyor. 2 aydır bir para gönderecekler ve bende bekliyorum. O para bana geri gelmezse mahkemeye kadar giderim. Ne gerekiyorsa yaparım. Kim ilgileniyorsa artık ilgilensin bıktım çünkü.

26 Eylül 2023 16:34

Rumeli Üniversitesinde öğrencim havacılık yönetimi okuyordu yeni dönem kayıt yenileme işlemi sırasında taksitlendirme işlemi için 10.000 liralık bir peşinat ödemesi yaptım. Daha sonra öğrencim yatay geçiş yaparak Kocaeli üniversitesini kazandı. Daha sonra bu 10.000 TL'yi geri istedik ve güz dönemi sonunda bu para geri verilecek dendi. Kabul ettik fakat bize her ay düzenli bir şekilde okul taksitlerimi ödeyeceğim bütün dönem bittikten sonra bu paranın bize geri verileceği söylendi. Benim öğrencim sizin okulunuza gitmediği halde neden taksit ödesin? Benim zaten bütçem olmadığı için devlet üniversitesine geçiş yapmasını istedim. Benim okulla olan ilişkim kesildi. Farklı bir okula gidiyorum. Taksit ödemek ne alaka anlamadım? Derhal verdiğim peşinatı ve okulla olan bütün ilişkimin kesilmesini istiyorum.

06 Ekim 2023 17:22 (Şikayetten 10 gün sonra)

23 Ocak 2024 16:12

08 Ekim 2023 16:52
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 19:46
Serdar sonuçtan çok memnun