Ruhu Revan Bistro Çocuğu At Isırdı

04 Temmuz 2023 10:24

İnegöl ruhi revan cafe ye oturmaya gittik. Atlar yanlarında görevli dahi olmadan ağaçlara hemen cafe yanındaki diz hizasındaki korkuluklara bağlı bir şekilde duruyor. Ailecek bayram sonu güzel vakit geçirmek ve çocukları da ata bindirmek için gittik. Küçük kuzenim (4) midilliye binmek istedi ve bunu söylemek için ilgilenen görevliyi dahi tabiri caizse aradık. Hazırlanması için beklerken yanında seviyorduk zira yanında biri bekleyip yönlendirmiyorsa çocuklara alışmış olduğunu düşündük ve de çok şükür ki ben elinden tutuyordum çünkü bir anda midilli çocuğun kalçasını ısırdı. Başının çocuğa döndüğünü fark eder etmez çekmeme rağmen dişi değdi ve bayağı morardı. Çocuk at beni yedi diye bağırırken telaşla olayı anlamaya çalışıyorduk. O sırada midillinin üzerine semer koyup diğer küçük çocukları bindirmişler bile. Bizim durumumuz hiç yaşanmamış gibi çalışanlar iyi misiniz dahi demeden devam ettiler.

Şu an kuduz aşısı ve tetanos yaptırmaya ailesi götürüyor ve bende yolda bunları şok içinde yazıyorum. Uysal değiller madem niye öyle başıboş bıraktınız?! Eğer çekmeseydim çocuğun kalçasındaki ısırdığı yeri koparırdı düşüncesi zaten yeterince korkutucu. Böyle bir boş vermişlik olamaz kabul dahi edilemez! Gerekli şikayetleri yapacağız zaten ama herkesi uyarmak istedim. Bizim günümüz neşemiz mahvoldu.

21 Şubat 2024 14:27

Oyun Alanında Güvenlik Zafiyeti Ve İlgisiz Çalışanlar

09 Aralık 2024 17:58
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Bambino Park'ta Yaşanan Sorumsuzluk Can Sıktı

10 Mayıs 2025 22:27