Emre sonuçtan hiç memnun değil

Ruha Academia Hospital Şanlıurfa

02 Eylül 2023 12:28

Şanlıurfa ilinde Academia Hospital Hastanesi'nde hamilelik için yaptığım şeker yüklemesi testi sonucunda açlık şekeri değerim referans aralığının çok üstünde çıktı. Şeker yüklemesi sonucunda değerlerim normal çıktı. Raporumuzu alarak doktorumuzun yanına gittik. Bende gebelik şekeri olduğunu ve dahiliye sonrasında endokrinoloji bölümüne sevk ettiğini söyledi. Ertesi gün devlet hastanesinde dahiliye doktoruna gittim. Doktor, raporu görünce bu testin hatalı olduğunu söyledi ve endokrinoloji bölümüne sevk etti. Oradaki doktor da aynı şekilde raporda hata olduğunu ve şeker yüklemesinin tekrarlanmasını istedi. Tekrar yapıldıktan sonra her şey normal çıktı. Bu sebepten dolayı eşim doktoruma (***) gitti ve bu konuda hatalı olduğunu belirtti.

Doktorumuz, kendilerinden kaynaklanan hatadan dolayı özür dilemek yerine büyük bir rahatlıkla vakti olmadığını ve istediğimiz yere şikayette bulunabileceğimizi söyledi. Hastane yönetiminden tek beklediğimiz, hatalarını kabul edip bir özür dilemeleriydi. Fakat doktorumuz (***) ve hastane müdürü *** Hanım, buraya eşimin neden geldiğini sorgulayıp, şikayet edecekseniz edin cevabını aldı. Biz bir haftadır psikolojik olarak hiç iyi değiliz. Bu sebepten dolayı hastane yönetimini kınıyorum.

28 Ocak 2024 22:28
Egemed Hastaneleri Doğum Hizmetinde Fahiş Ücret Farkı!
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 15:44

Özel Hastanede Devlet Hastanesi Hissi Ve İlgisiz Personel