RTÜK Televizyon Yayınlarındaki Kalite Düşüşü Ve İzleyici Şikayetleri

01 Aralık 2024 18:23

Gençlerin ve yetişkinlerin izleyeceği televizyon keyfi zehir oldu. Hep küçük çocuklara yönelik içerikler ve saçma sapan programlar ve diziler yayınlanmaya başladı. Disney Channel, Disney xd ve Boomerang'ı kapattınız. TRT Çocuk kanalındaki Cille, Keloğlan, Kuklalı Köşk, OZİ, Dinozor Makineler vb. Yapımları, Minika GO kanalındaki animeler ve güzel dizileri, Cartoon Network kanalındaki Gumball, Sürekli Dizi, Adventure Time vb. Dizileri, Fox TV'de Mucize Doktor gibi dizileri, TRT 1 ve 360'taki Seksenler, Çocuklar Duymasın vb. Dizileri, Kanal D kanalındaki Arka Sokaklar, Akasya Durağı vb. Dizileri, TV8'deki Masterchef programları vb. Diğer kanallardaki güzel eğlenceli programları yayından kaldırıp sadece saçma sapan programlara, sürekli kadına şiddet, aldatma vb. Dizilerin yayınlanmasına izin veriliyor. Neden bizim televizyon keyfimizi kısıtlıyorsunuz, onu anlamış değilim. Hepimiz şikayetçiyiz! Bu durumdan siz bunlara ceza kesip sonra yayından kaldırıyorsunuz ve bizim keyfimiz zehir oluyor. Hepimiz şikayetçiyiz RTÜK! Söylediğim yapımların geri dönmesini istiyoruz!

profile profile profile
Tma
Tma
02 Aralık 2024 17:39

Eğer bu şikayete bakıyorsanız burada Türk televizyonlarının ne hale geldiğini ve günümüzde Dünyada televizyon konusunda en sonuncu ve kötü olduğumuzu anlatıyorum ve şikayet ediyorum RTÜK söylediğim yapımlar geri gelsin

Kurt
Kurt

Bence haklısın senin arkandayım

Yusuf
20 Kasım 2024 21:57

RTÜK Lütfen Pırdino, Canım Kardeşim Ve Keloğlan Masalları Gelsin!

Haktan
10 Mayıs 2024 10:10