Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Oyun İçi Ticaret Sorunu Ve İlgisizlik

27 Ekim 2024 15:30

22 Ekim 2024 tarihinde saat öğlen 12 gibi oyun içerisinde ticaret camı üzerinden 50m e item aldım. Daha sonra camı kapatıp envantere geçtiğimde komik bir şekilde param gitmişti ancak item yoktu.
Kişisel depoya baktım, her yere baktım, hiçbir yere gelmemiş. Yaklaşık 1 haftadır mail atıyorum, benimle dalga geçiyorlar. Pazardan item çektiğinde nasıl parası gider ama item gelmez, nasıl bir oyun yapıyorsunuz siz? Emek veriyoruz. Biz para yatırıyoruz bu oyuna. Yaklaşık 25 mail attım, 1 tanesine dönüş yapıldı. Sadece bilerek cevap vermiyorlar ya da mailleri engelliyorlar. Mailimiz iletilmiyor. Oyun içerisinde birçok kişide de benzer hatalar yaşayanlar olmuş, onlara da cevap vermiyorlarmış. Anlayacağınız Royale2 mobile ekibi ilgisiz davranıyor. Olay çözülmezse oyunu bırakacağım dedim, çözmüyorlar. Cevap vermiyorlar. Herkesin başına mağduriyet gelecek, ban sistemleri yok. Aynı suçu işleyen bir adama 1. ihlalinde fısıltı banı veriyorlar. Başka bir adama 1. ihlalinde hesap erişim engeli veriyorlar, emsalleri söyleyip neden böyle yapıyorsunuz deyince cevap vermiyorlar. Böyle ilgisiz bir sistemleri var. Bu değerlendirmeye göre de oyunu oynamaya devam edin veya bırakın.

18 Aralık 2024 15:05

Yaklaşık 4 ay önce şikayet oluşturmuştum. Pazardan çektiğim item gelmedi ama param gitti diye. İnceleneceğini söylediler. 1 ay dönüş yapmadılar. 1 ay sonra ben sürekli mail attım arada bir tersleyerek cevap verdiler inceleniyor dediler. 1 aydır neyi inceliyorsunuz oyalamayın insanları veriyorsanız verin gibi itirazlarda bulundum diye beni susturmak için hesabımı sebepsiz yere 1 aylık banladılar ve itemi almak istiyorsan git mahkemede dava aç diye mail attılar. Hepsi kayıtlı mailimde. Giden itemleriniz kurtarılabiliyor veya oyunda başınıza gelenler düzeltilebiliyor diyorlar. Benim yaklaşık 1000 TL eden itemim bunların beceremediği oyun yüzünden kayboldu ve 3 aydır dönüş yapmadılar sebepsiz yere 1 ay beni banladılar. Utanmadan Mahkemede dava aç al alabiliyorsan dediler ve sonrasında mail adresimi engellediler şu anda yazdığım hiçbir maile dönüş te sağlamıyorlar.

09 Aralık 2024 12:11 (Şikayetten 1 ay sonra)
Bekir
Bekir
16 Aralık 2024 15:25

Mail mail fotoğraf fotoğraf her şeyi kanıtlarım. Ban sistemleri yok argo konuştum diye ilk ihtarımda 1 gün ban yedim ( maillerde kayıtlıdır.) ve bana ana avrat din kitap ayırmaksızın küfür eden bir şahısın konuşmalarını mail attım sadece fısıltı banı verdiler. Sebebini sordum mailde ilk ihtarı olduğu için fısıltı banı aldı sadece dediler, benim ilk ihtarında daha hafif bir hakarette neden 1 gün erişim engeli yediğimi sorduğumda kaale alıp cevap vermediler ( mailleri kayıtlıdır.) Pazardan çektiğim paramın gittiği ama gelmeyen item için defalarca mail attım cevap vermiyorlar, itirazı fazla ettim diye cevap verdiler o da 1 ay banlamak için. Çok itiraz ettiğim için 1 ay ban yicekmişim ve oyunda böyle hatalar olabilirmiş, deneme sürümü olduğu için sözleşmeyi kabul ederken bunu da etmiş oluyomuşuz ve itemi istiyorsan git mahkemeye dava aç dediler. Bunlar da mailde kayıtlı. Söyledikleri yalan 2 tane ergen sivilceli çocuk yönetiyor belli ki.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Royale Online Ban Sonrası Hesabımdaki Eşyaların Kaybolması Ve Destek Eksikliği

21 Ağustos 2025 16:09
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2025 17:13
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
09 Ağustos 2023 13:52
Steam Hesaplarımızı Balon Gibi Patlıyor

Zula Oyun Uzun Süreli Erişim Sorunu Ve Haksız Ban!

24 Mart 2025 17:08
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Royale Online Oyun İçinde Karşılaşılan Adaletsizlik Ve Sorumsuzluk

24 Şubat 2025 17:08