Kaybolan Eşyalarım İçin Çözüm Bekliyorum

14 Ekim 2024 18:285.635

Royale Online 2'de yapılan bir bakım sonucu mevcut eşyalarımın bir kısmı kayboldu. Elde edilmesi çok zor olan yüksek değerdeki eşyalarımın iadesi için başvurdum ancak olumlu sonuç alamadım. İkinci defa olan bu olay için aksiyon alınmasını talep ediyorum, aksi takdirde binlerce TL harcadığım emeklerim boşa gidecek.

25 Kasım 2024 22:35 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhabalar, Bizimle irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu konuyla ilgili destek alabilmeniz ve durumun açıklığa kavuşması için sitemizde bulunan destek kanallarını kullanmalısınız; aksi durumda bu platform üzerinden hesap bilgilerinizi görüntüleme şansına sahip değiliz. Eşya kaybı bir çok sebepten olabilir; örneğin bakım öncesi karakterinizin statüsü gereği başka oyuncular tarafından eşyalarınız düşürülmüş olabilir. Bu gibi durumlarla ilgili kayıtlar tutarız; mutlaka eşyalarınıza oyun akışı içerisinde bir şey olmuştur ancak ne olduğunu destek sistemlerimizle irtibata geçerek öğrenebilirsiniz. Keyifli günler dileriz.

Bekir
Benzer Şikayeti Var
16 Aralık 2024 17:26

Güncelleme: İlgilenmiyorlar benimde itemim kayboldu kontrol edeceğiz dediler sonra 3 ay cevap vermediler maile hala vermiyorlar. Çok itiraz ettim diye de 1 ay banladılar susturmak için. Git mahkemeye dava aç alabiliyorsan al dediler maillerde kayıtlı her biri.

Tümünü Gör
Kabasakal Royale Online Yang Satışı

Kabasakal RoyaleOnline Yang Satışı

Eyup
Royale Online Pazardaki Eşyaların Satıştan Sonra Hesapta Oyun Parası Hesaba Düşmedi

Royale OnlinePazardaki Eşyaların Satıştan Sonra Hesapta Oyun Parası Hesaba Düşmedi

Royale Online Vallahi Bıktık

Royale OnlineVallahi Bıktık

Kerem
Royale Online Derhal Sohbet Banımın Kaldırılmasını Rica Ediyorum Küfür Yok Neden?

Royale OnlineDerhal Sohbet Banımın Kaldırılmasını Rica Ediyorum Küfür Yok Neden?

Oktay
Royale Online Alttaki Exp Halkası Dolduğunda Oyundan Atıyor!

Royale OnlineAlttaki Exp Halkası Dolduğunda Oyundan Atıyor!

Şahin