Heybetullah sonuçtan hiç memnun değil

Hesap Erişim Kısıtlaması Ve Yanıtsız Destek

11 Ekim 2024 09:51

Öncelikle merhaba, Royale 2 oyununda 87. seviyede ninja karakterim var ve karakter ismim H4N1M0KUMUG3T1R. Arkadaşlarla kendi çapımızda Sürgün 2. Kat'ta level kasmak için uğraşırken bir anda bağlantı hatası aldım. Oyuna tekrar girmeye çalıştığımda hesabımın erişim kısıtı yediğini fark ettim. Ayrıca oyunda birçok arkadaşım aynı dertten muzdarip. İlgili yerlere mail atılmasına rağmen hiçbir cevap alınamamıştır. Birçok arkadaşımız bu oyunun hatasıyla karşı karşıya. 100'den fazla hesap dostum, arkadaşlarım aynı hatayı almakta. Bu kadar emeğin karşılığında cevapsız kalmamız açıkçası saçmalık. İlgili yerlerden veya ilgili oyun yöneticileri varsa bu sorunun çözülmesini talep ediyorum. Hile yok, 3. parti yazılım yok, küfür yok. Herhangi bir gerekçe de mevcut değil. Hesabımın erişim kısıtı almasına dair cevap bekliyorum.

09 Aralık 2024 12:14 (Şikayetten 1 ay sonra)
07 Ocak 2025 21:13

Oyun suistimale uğratıcak hiçbir girişim yapmadım peki şöyle konuşalım siz bu oyuna böyle bir açık böylesine önemli derecede bir hata payı verirseniz oyuncu bulduğu ve haliyle bir Türk milleti olarak günümüzde bile her işte kolaya kaçarak ilerleme sağlamak istenildiği düşünülürse önlemleri sizin almanız gerekirken cezalısı biz mi olacağız ufak bir problemi büyütmeyi çok seviyorsunuz hala o kadar haksız şekilde elde edilen itemler eşyalar mevcut ki hayallere sığmaz siz sadece kapı deliğinden içeri gözünüzü kısarak bakıyorsunuz bu oyunun tek problemi yönetim ekibi Türk kökenli olması emin olun yurt dışı tabanlı bir şirket olsa böyle saçma sapan şeylerle vakit harcamazlardı kendi hatanızı kabul edip oyundaki bu açığı çözüp ilgisi olan insanlara da ufak çaplı bir ceza vermek dururken direk banlamayı tercih ettiniz kusura bakmayın ama Minecraft sunucusu yönetir gibi rol alıyorsunuz bu gerçekten güldürücü ayrıca doğrudan oyunun açığı olan bug ile ilişkimde olmamasına rağmen bu şekilde banlanmam çok ama çok acemilik

Royale Online Royale2 Hesap İsmi Veya Şifre Yanlış Diyor

12 Ağustos 2024 20:10

Royale Online Haksız Yere Hesabım Engellendi

20 Aralık 2024 00:35
Royale Online Haksız Yere Hesabım Engellendi

Zula Oyun Uzun Süreli Erişim Sorunu Ve Haksız Ban!

24 Mart 2025 17:08
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Royale Online Oyununda Haksız Mesaj Engeli Ve Xp Sorunu

16 Haziran 2025 10:10