Rowenta Yedek Parça Yok

Canan
31 Aralık 2023 15:14

Rowenta Rain Forte marka su hazneli mavi elektrik süpürgesinin su haznesi tamamen yıprandı ve yedek parça arayışı içerisindeyim fakat bulamıyorum. Makinem sağlam, sadece hazne değişse sorun çözülecek; ancak yedek parçasının olmaması nedeniyle makineyi kullanamıyorum. Sağlam bir makineyi atmamak için Rowenta firmasının sorunumu acilen çözmesini talep ediyorum.

02 Ocak 2024 09:26 (Şikayetten 1 gün sonra)
03 Ocak 2024 11:06
03 Ocak 2024 11:06

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konuyla ilgili firmamız hizmet vermemektedir. Groupe SEB firması tarafından ithal edilen tüm Rowenta marka ürünlere, 2004 yılından itibaren destek vermeye başladık. Rowenta markasına ait yerli ürünlere destek veren bir başka firma ise Elektrosan AŞ'dir. İlgili firma tarafından destek verilen ürünler Türkiye'de Rowenta ve Conti markaları adı altında satılmaktadır. Firmamız olan GroupeSEB'in destek verdiği Rowenta ürün gruplarına www.rowenta.com.tr internet adresimizden ulaşabilirsiniz. Elektrosan firmasına 444 12 20 numaralı telefondan destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi Çağrı Merkezi

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
28 Kasım 2023 21:24

Rowenta Süpürge Su Haznesi Sorunu Ve Yedek Parça Eksikliği

10 Mart 2025 22:34

Yüksel
01 Ocak 2025 15:49
Rowenta Süpürge Su Haznesi Sorunu
Fatmagül sonuçtan hiç memnun değil

Rowenta Süpürge Yedek Parça Sorunu

Fatmagül