Roborock Garanti Sürecinde Seri Numarası Sorunu

21 Ekim 2024 15:30

26.10.2024 tarihinde Media Markt'tan Roborock S6 maxv model robot süpürge almıştık. Garantiye vermek istiyoruz fakat seri numarası faturada da cihazın altında da yazmıyor. Seri numarası olmadan Media Markt garantiye yollamayacaklarını söylüyorlar. Seri numarasını bulmak için herhangi bir işlem yapılmıyor.

Bizden 2 sene önce aldığımız ürünün kutusunu bulmamızı istiyorlar, bu nasıl olabiliyor? Anlamıyoruz, satıcı seri numarasını nasıl bulamıyor da bizden kutu talep ediyor. Konu ile ilgili hiçbir şey yapılmıyor. Garantinin bitmesine 6 gün var, derhal bir şey yapılmazsa gerekli yerlere şikayet etmeye devam edeceğiz.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'tan Aldığım Roborock Süpürgenin Tamir Edilmemesi Ve Yetersiz Çözüm Teklifi

11 Ağustos 21:36
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 21:05
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'tan Aldığım Roborock Süpürge Garanti Sorunlarıyla Beni Mağdur Ediyor

İlknur
13 Nisan 13:54