Furkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 12:14

05.06.2024 tarihinde Trendyol üzerinden Robo Türkiye firmasından 12 kişilik şişme çadır aldım. Ürünü 2 defa kullandım, ilk kullanmamda çadırın hava kolonlarında havanın azaldığını fark ettim ve tekrar şişirdim. Ertesi gün çadırın havasının tamamen boşaldığını gördüm ve Trendyol üzerinden değişim veya onarım talebi oluşturdum. Firma ürünü inceledi ve üretim kaynaklı bir sorun olmadığını belirterek Trendyol'a iletmiş. Ürünün 2 yıl garantisi olmasına rağmen aynı şekilde iade ettiler. Hava kaybının nedenini öğrenmek için Robo Türkiye ile iletişime geçmeye çalışıyorum ama firmanın internet sitesindeki 02129811270 numarasına ulaştım ve bu numaranın sipariş hattı olduğunu söylediler. Müşteri hizmetleri numarası istediğimde müşteri temsilcisi beni azarlayarak 'Firmamız hakkında bilgi paylaşımı yapamıyoruz' diyerek telefonu kapattı. Daha sonra başka kanallardan firmanın 5537****99 numarasına ulaştım ve WhatsApp üzerinden defalarca mesaj gönderdim ama kimse cevap vermedi. İstanbul'da firmanın bulunduğu Huzur Mah. Azerbaycan Cad. Skyland B No:4 İç Kapı No:204 Sarıyer/İstanbul adresine gittim ve beni ofislerine bile almadılar, kapıdan kovdular. İstanbul'dan döndükten sonra çadırı tekrar kurdum ve sorun devam ediyor. 2 yıl garantisi olan bir ürünün arkasında firmanın durmaması hayret verici.

sisme-cadirda-hava-kacirma-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-ilgisizligi-6.pdf
profile profile profile
05 Ekim 2024 11:59 (Şikayetten 23 saat sonra)

müşterimiz ile iletişime geçilmiştir

05 Ekim 2024 12:37

Benimle iletişime geçen kimse olmadı

07 Ekim 2024 09:50
sisme-cadirda-hava-kacirma-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-ilgisizligi-1.jpg

Firma tarafıma dönüş yaptığını söylemekte fakat ben firmadan dönüş alamadım ve firmayla hala iletişime geçme çalışıyorum mesaj atıyorum ve cevap alamıyorum

08 Ekim 2024 10:59

Trendyol üzerinden firma ya mesaj atıyorum ve ilgisizlikleri robo Türkiye firmasından almış olduğum ürünümden pişmanım böyle ilgisiz bir firma görmedim

Yorumlar (31)

Eren
Eren

Tam sipariş verecektim bakayım dedim şikayet varmı diye o kadar çok ki demek ki çözen yok en iyisi almamak dedim.

Turabi
Turabi

Merhabalar aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum. Olay nasıl sonuçlandı bilgi verirseniz sevinirim.

Hüseyin
Hüseyin

Tam alacaktım iyi ki gördüm... En sinir olduğum firma tipi parayı alayım... Ne hali varsa görsüncü

Ümit

Almak için araştırırken karşıma çıktı ilgisiz firma dönüş dahi yapmamış ürün filan alınmaz bu tarz firmalardan

Halil
Halil

İyi ki buraya bakmışım, uzun süredir niyetlendim tam bugün sipariş geçiyordum. Hava kaçağı nedir ya. Çadır mı alacağız havasıyla mı uğraşacağız

Şengül
Şengül

Almak üzereydim malının arkasında durmayan firmaya asla güven olmaz, kesinlikle vazgeçtim

Kemal
Kemal

Sipariş verecektim bir şikayet vara bakayım dedim sizin şikayeti görünce vazgeçtim robo benim için bitmiştir. Alt tarafı 1 hava kaçağına yama yapamayacak kadar aciz demek ki küçük hesaplar peşinde koşan bir firma küçük kalır ve yok olur

Muzaffer
Muzaffer

İyi varsınız Bende tam sipariş verecektim

Fatih
Fatih

Bu hafta almak üzereydim bir önceki eksik parça şikayetimi gördüm tolere edilebilir bir sorundu. Ancak müşteriyi azarlamaları, ofise gidip içeri almamaları tam sinir bozucu bir durum. Bunlara mecbur muyuz sanki. Verdiğim para karşılığında bana sorunlu ürün gönderecekler bir de bu ürünü iade etmekle uğraşacağım. Dert yokken paramla derdim olacak.

Necdet
Necdet

İyi ki baktım buraya tam kredi kartı bilgilerimi girerken aklıma geldi almaktan vazgeçtim

Murat
Murat

TikTok reklamında gördüm yorumlar da iyiydi fakat iyi ki Şikayetvar a bakmışım almaktan vazgeçtim.

Tam sipariş verecektim iyi ki buraya bakmışım, vazgeçtim

Hasan
Hasan

Tam almak üzereydim, şikayetinizi görüp vazgeçtim, varsın soba kurulmasın Decathlon candır, en azından sattıkları malların arkasında durabilen kurumsal bir yapı, şikayet için tekrar teşekkür ederim.

Tc Ulas
Tc Ulas

Yorumları okuyunca hayal kırıklığına uğradım ben de almaktan vazgeçtim.

Diri
Diri

Bende almayı düşünüyordum bu kadar şikayeti gördükten sonra almam artık

Emin
Emin

Bende alacaktım fiyat uygun diye demek ki defolu malları satıyor bunlar. Üç lira fazla verir sağlamını alırım

Bilgileriniz için teşekkürler bende almayı düşünüyordum ama yorumları okuyunca vazgeçtim klasik çadıra devam o zaman.

Şikayeti Çözüldü

Merhaba çadır için probleminiz çözüldü mü. Bende aldım 1gün sonra havası iniyor diye zorda olsa değişim yaptım. Gelen çadır ilk gün inmedi ikinci gün indi tekrar şişirdim fakat 2 gündür 10 saat sonra iniyor.

Furkan

Merhaba ben Tüketici Mahkemesi ile çadırımı iade ettim be paramı aldım

Yorumlar okuyunca vazgeçtim almaktan

Bekir

Bende çadır ve 200w güç kaynağı almak üzereydim. Bu yazılanları görünce vazgeçiyorum. Malının arkasında durmayan ve iletişime geçilemeyen firmadan bir şeyler almak hiç de mantıklı değildir.

Nurcan
Nurcan

Ben de sipariş verecekken şikayetleri görünce tamamen vazgeçtim. Teşekkürler bilgilendirmeniz için. En azından bir çok kişinin parası cebinde kaldı sayenizde.

Muhammed
Muhammed

Sağ ol kardeşim bende sipariş verecektim vermedim

Sabahattin
Sabahattin

Bu kadar şikayetten sonra mağduriyetler devam etmektedir. Kesinliklekle bu firmadan alışveriş yapılmaz.

Burak
Burak

Bende tam sipariş verecektim bu şikayetleri iyi ki görmüşüm

Cemal
Cemal

Tam alacaktım sonra hakkında ki şikayetlere bakayım dedim. İyi ki bakmışım. Almaktan vaz geçtim.

Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Şahin
10 Haziran 2024 17:47

Kırık Gelen Ürün İçin İade Ve Geri Ödeme Sorunu Yaşıyorum

Reyhan
10 Eylül 2025 13:35
kirik-gelen-urun-icin-iade-ve-geri-odeme-sorunu-yasiyorum-3.jpg
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Bünyamin
26 Nisan 2025 13:54