1.738Şikayet

• Çözülen
  • Videolu

Roblox Gruba Katılma Deneyimim

3 gün önce

Oyun oynarken bana grup arkadaşlarıma katılır mısın diye sordu. Kabul ettim ve Discord üzerinden arkadaşlık isteği gönderdim. Bana grup linki attı ve tıkladığımda Roblox hesabım açıldı fakat gruba giremedim. Sonradan fark ettim ki hesabım çalınmış. Ona yazdığımda itiraf etti ve beni engelledi. Oyunc...

ROBLOX Para İadesini Talep Ediyorum

5 gün önce

Merhaba çocuklar, benim haberim olmadan kredi kartımdan 05.09.2023 tarihinde 2.826,72 TL ve 24.09.2023 tarihinde 2.837,50 TL Roblox para almış ve harcamamış Roblox hesabında duruyor. Lütfen geri iade edebilirsiniz. Maddi durumum iyi değil, lütfen yardımcı olun.

5 gün önce

Benim Roblox hesabım delete oldu ve bir arkadaşım yüzünden gitti hesabım. Ben yokken hesabımı ona verdim ancak 30 günden fazla sürdüğü için ban yedim. Lütfen yardımcı olunuz. Benim hesabımı açtırınız. Boş yere ban yemek durumundayım. Lütfen açınız, yalvarıyorum.

Roblox Durduk Yere Banladı

5 gün önce

Roblox beni durduk yerine 1 günlüğüne banlamış ve hack kullandığımı söylemiş ama hiç hack kullanmadım neden böyle oldu anlamıyorum. Roblox lütfen banımı açın her gün Roblox'u oynuyorum ama böyle oldu ve şu an oynayamıyorum. Roblox lütfen yardım edin...

Roblox Durduk Yere Banladı

Roblox Hesabım Çalındı, Yardım Edin!

6 gün önce

Roblox'ta hesabım çalındı, yardım eder misiniz? Savcılığa başvuracağım. Lütfen bana yardımcı olun, istediğiniz kanıtları verebilirim. Hesabımda güzeldi, adımı, e-postamı her şeyi değiştirdi. Sizden yardım bekliyorum.

Roblox İnstalling Sorunu Kurulum Sorunu

1 hafta önce

Bilgisayara format attım roblox'u indirecektim roblox installing kısmında takılı kaldı. Sonra kendi kendine kapandı sildim. Bir daha yükledim olmadı çözüm aradım bulamadım. Galiba tek bende yaşanıyor. Bu sorun bilgisayarı yeniden başlattım yine olmadı lütfen yardım edin.

Roblox İnstalling Sorunu Kurulum Sorunu

ROBLOX 2 Adımlı Doğrulama Kodum Gelmiyor

1 hafta önce

My complaint is that there is something called 2-step verification in my account, the problem is that it is not sending me a code, please help. Şikayetim benim hesabımda 2 adımlı doğrulama diye bir şey var sorun şu ki bana kod göndermiyor lütfen yardım edin

ROBLOX 2 Adımlı Doğrulama Kodum Gelmiyor

Roblox A Giriş Yapamıyorum

1 hafta önce

Roblox tan yanlışlıkla çıktım. Şifremi ve kullanıcı adımı bilmediğim için tekrar giriş yapamıyorum. Yeni şifre oluştur kısmından da olmuyor çünkü e mailime mesaj gelmiyor. Telefon numarasıyla denediğimde de olmuyor lütfen yardımcı olun. Tekrar oyunu açmak istiyorum

ROBLOX Hesaba Giriş Yapamıyorum

1 hafta önce

Hesabım kitty0yw en son bir arkadaşıma vermiştim ama geri çıkmış, şu anda hesabımın şifresinin doğru olmasına rağmen giriş yapamıyorum. E posta veya numaramı yazdığımda çok eskiden açtığım hesaplara atıyor oysa ki ben hep o e-posta veya numarayla giriş yapıyordum. Lütfen yardımda bulunun hesabımı ge...

Roblox'ta Shirtlerim Ve Pantolonlarım Kayboldu

1 hafta önce

Roblox'ta shirtlerim ya da Classic pantolonlarım gitmiş silinmemiş hala gözüküyor ama normalde shirt ya da pantolona bakıyorum gitmiş ve isterseniz daha ayrıntılı olarak video atabilirim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Geri bildirim yapın lütfen

Roblox'ta Shirtlerim Ve Pantolonlarım Kayboldu

Roblox Uygulaması Piksel Görüntü

1 hafta önce

Roblox mobile olarak kullanıyorum. Roblox uygulamasına girdiğimde piksel piksel oluyor. Görüntüler arka plan geri alıp bir daha girince düzeliyor ama oyuna girince oyundaki birçok şey yüklenmiyor. Yardımcı olmanızı istiyorum. Sorunumu kısa sürede çözerseniz mutlu olurum.

Roblox Uygulaması Piksel Görüntü

Roblox Pls Help Me

2 hafta önce

Merhaba Roblox Türkiye karalarslan123 adlı hesabımda girmiyor ve böyle bir yazı çıkıp tıklamıyor lütfen yardımcı olun Yazı: Connection error sorry, there was a problem reaching our servers Please TRY again. Lütfen bu konuda yardım edin. İçinde çok emeğim var buna bir bak roblox

ROBLOX Robloxda Robuxum Gelmedi

2 hafta önce

Ben az önce yani 17 Eylül 00:04'te Roblox Premiumu yeniledim. Banka hesabımdan para çekildi, dekontu var fakat bana Robux gelmedi. Oyundan para gitti ama Robux yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Play Store'da fatura geçmişinde yazmıyor, fakat Papara'da gittiğini görebiliyorum. Oyundaki adım: Yogu_31

ROBLOX Robloxda Robuxum Gelmedi

Roblox Gruplara Giriş Yapamıyorum

2 hafta önce

Roblox'ta gruba giriş yapmaya çalıştığımda 'server is disabled' hatası alıyorum ve gruba giremiyorum. Bu sorunu diğer platformlarda da denedim ancak olmuyor. Sadece Opera tarayıcısıyla ilgili bir sorun gibi görünmüyor, Chrome ve Firefox'ta da denedim ancak çalışmadı. Acaba ayarlarımdan mı kaynaklanı...

ROBLOX Ban Yemem Sonsuza Kadar

2 hafta önce

Küfür ettiğim için ben yedim lütfen bana mı açın lütfen lütfen lütfen özür dilerim bir daha küfür etmeyeceğim lütfen bana yardım edin. Roblox'u çok seviyorum o benim her şeyim ve tek şeyim özür dilerim lütfen ban açın bir daha küfür etmeyeceğim yemin ederim

ROBLOX Doğum Günümü Yanlış Yazmışım Değiştiremiyorum

2 hafta önce

Roblox doğum günümü yanlış yazmışım ama değiştiremiyorum. Roblox ekibi lütfen yardım edin. Acil bana yardım etsinler. Ben yeni hesap açmak zorundayım ve şu anda hesabımda robux çok yatırdım ama hiç yardım gelmedi. Şu an Roblox adım TimurAlpa. Eğer yardım ederseniz çok sevinirim.

Roblox Voice Chat Sorunu!

3 hafta önce

Roblox'u telefonumdan voice chat açabiliyorum ancak laptopumdan açamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Roblox Hesabıma Giremiyorum Lütfen Bana Yardım Edin

3 hafta önce

Merhaba, benim bir hesabım var adı fgkxgrsjgfhgfghf ve o hesaba giremiyorum. Kullanıcı adımı yazıyorum, şifremi de yazıyorum. Tuşa bastığımda şifrenizi sıfırlayın diyor. Ben 'tamam' a basınca beni bir yere ışınlıyor ve Gmail'ımı ya da telefon numaramı yazmamı istiyor. Ben yazınca ise 'olmuyor' diyor...

Roblox Hesabıma Giremiyorum Lütfen Bana Yardım Edin

Roblox Hesap Pini Değiştiremiyorum Unuttum

3 hafta önce

Hesabıma nereden geldiğini bilmediğim bir PIN geldi ve ben eskiden 13 yaş altı yapmıştım. Şu an doğum tarihimi değiştiremiyorum, ama 13 yaşına gireceğim. Ne yapmalıyım, nasıl kaldırmalıyım ve doğum tarihimi nasıl değiştirebilirim? Bana yardım eder misiniz?

Sabit Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

ROBLOX bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
ROBLOX henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör