30 Kasım 2024 08:53

23-02-24 tarihinde XVR 250 motor aldım. 50 km yol yaptıktan sonra motorun gövdesinde yağ kaçağı olduğunu fark ettim. Servise verdim ve bakıma gitti. 4 ay sonunda motoru geri aldım ve 170 km'de tekrar yağ kaçağı, motorda tekleme, istop etme ve vites göstergesinde vites göstermeme şikayeti ile tekrar servise verdim. Motor tekrar üç ila dört ay serviste kaldı ve bütün sorunların giderildiği söylendi. Motorum şu anda 230 km'de ve bütün sorunları devam etmektedir. Dokuz aydır bir yağ kaçağı giderilemedi. Nasıl bir servis, nasıl bir marka bu, nasıl bir müşteri memnuniyeti güvencesidir? Motorun geri alınıp paramın iade edilmesini istiyorum.

15 Mayıs 2025 02:21

Şubat 2023 tarihinde RKS xvr 250 motosiklet aldım. O günden bugüne kadar üç kez servise gönderdim ve hâlâ serviste. Motorun ne yağ kaçağı bitti ne de enjeksiyon sistemi arızası giderildi. Bir türlü motoru tamir edip teslim edemediler ve hâlâ parça bekleniyor. Geri iade yapılmıyor, motor değişikliği sağlanmıyor, motoru teslim edemiyorlar. Nasıl bir marka, nasıl bir müşteri memnuniyeti anlayışı var bilemiyorum. RKS pişmanlıktır.

02 Ocak 2025 21:48

RKS 2023 xvr250 motor aldım motorum yağ kaçağı şikayeti ile servise mucaret etim servis motorumu bakıma aldı dört ay bakımda kaldı servis sorunların giderildiği ni söyledi ve motorumu verdiler motoru aldıktan bir hafta sonra motor da yağ kaçağının devam etiğini fark ettim ilaveten motor çalışmasında sorun oldu ve motor yağ kaçağı başka yerlerinde de başladı tekrar servise verdim dört ayın sonunda teslim aldım sorunlar aynı şekilde devam etmekte olduğunu fark ettim motor 280 km de ve motorumu kullanamıyorum

18 Aralık 2024 05:25

RKS xvr250 motor aldım motorum yağ kaçağı tespit ettim ve bayisine bildirdim motoru bayı bakıma aldı ve motor dört ay bakımda kaldı dört ayın sonunda teslim aldım bir hafta sonra motorun yağ kaçağı devam etiğini fark etim ve motor da çalışmasında sorun fark etim çalışırken istop etme gaz yememe seyir halinde istop etme şikayeti ile tekrar tekrar servise başvurdum motor tekrar bakıma alındı üç ila dört ay kaldı ve motor teslim aldım sorunlar aynı şekilde devam etmekte olduğunu fark ettim

30 Kasım 2024 08:41
rks-motor-sikayeti-1.jpg

RKS Motor Yağ Filtresi Temin Edilemiyor, Mağduriyet Yaşıyorum

18 Eylül 2025 04:55

Batuhan
04 Ekim 2023 16:06
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Motosikletin İlk Günden Yakıt Göstergesi Arızalı Çıktı Parça Bekliyorum

21 Nisan 2025 21:16
Sıfır Motosikletin İlk Günden Yakıt Göstergesi Arızalı Çıktı Parça Bekliyorum
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 16:25
Siraç sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Eksik Rodaj Hizmeti Ve Sistem Kaydı Sorunu

31 Ocak 2025 14:07