Ali sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Xs35 Pro Modeli Elektrikli Bisiklet Sorunu

RKS Motor Xs35 Pro Modeli Elektrikli Bisiklet Sorunu
14 Eylül 2023 14:42

RKS marka xs35 Pro modeli elektrikli bisiklet aldık. Aldığımız gün bisikletin sağlıklı çalışmadığını fark ettik hemen servislerine başvurduk lakin bir türlü sorunu çözemediler. Daha sonra bisikletin sorununun beyinden kaynaklandığı anlaşıldı. Gecikmelide olsa fabrikadan beyin talep edildi. 35 gün oldu hala beyin ortada yok sıfır km garantili diye bisiklet satın alıyorsun 10km binmeden arızalı çıkıyor.

Üstelikte fabrika ellerinde olmadığı gerekçesi ile bir türlü beyini gönderemedi madem ki elinizde yok niçin satıyorsunuz fabrikadan parça bekler iken ürünü iade etme süresini de kaçırdık şimdi fabrika parça yok servis parça yok diyor bu bisikletin parçayı biz mi temin edeceğiz.

35 gündür bisikletimi kullanamadığım için mağdurum RKS elektrikli bisiklet fabrikasına da Tüketici Mahkemesi'ne başvuruda bulunacağım. Servislik ve garanti anlayışı bu olmamalı. İnsanlar bu şekilde mağdur edilmemeli. Bizim dilimiz yandı.

profile profile

Hatice
Hatice

BİM'den bisiklet aldık daha 1 ay olmadı oğlum eve dönerken freni sıkıyor durması gerektiği için lastik üstündeki çamurluk yerinden çıkıp lastiğe takılıyor ve takla atmış hala beli ve omzu tutmuyor ben ne yapmalıyım bu bizden kaynaklı değil

RKS Elektrikli Bisiklette Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

04 Ağustos 2025 13:29
Nur sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 17:03
RKS Elektrikli Bisikletin Sürekli Arızalanması Ve Yetersiz Servis Desteği
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS Xs35 Pro Kronik Sorunu Çözülemiyor

13 Ağustos 2023 02:38