RKS Motor RKS Arome 124 Motor Ve Servis Problemleri

29 Ağustos 2024 15:08

2024 Mayıs ayının sonunda RKS Arome 124 marka-model motor aldım. Daha 2000 km yeni oldu ve motor gaz yememeye ve istop etmeye başladı. Ayrıca arka disk janta sürtüyor ve motor aşırı titreme yapıyor. Sıfır aldığım motorda daha 4 ay olmasına rağmen bu kadar çok sıkıntı yaşadım.

İşin bir de servis tarafı var; servislere kesinlikle ulaşılamıyor. Pendik Çınarhan servisine götürüyorum, biz bunları yapamayız, garanti dışı mı kontrol etmek lazım gibi bin türlü bahane uydurup başka servislere yönlendiriyorlar. Bir tek rodaj bakımını yaptırabildim bu servise. Diğer sorunlar için başka servislere ulaşmaya çalışıyorum ancak telefon açmıyorlar. Bora Motor Tuzla servisini 12 kere aradım, telefonlarına ulaşamadım. Piranlar Motor Gebze servisine gittim, en erken Kasım sonuna randevu veriyorlar, biz Ağustos ayının sonundayız. Uçar Motoru arıyorum, ulaşamıyorum. Bundan daha kötü bir servis ağı görmedim. Ne telefon açan var ne motorla ilgilenen.

Kısacası RKS almak pişmanlıktır. Satarken çok güler yüzlü, sattıktan sonra ilgilenen kesinlikle yok. Servislerde motora baktırmak için tanıdığınızın olması gerekiyor.

Ayrıca sıfır alınmış motorda daha 4 ayda bu kadar kusur olması inanılmaz. Şikayetvar'da yazılan şikayetlere bakarsanız hep aynı sorunlar ve bunlar bütün motorlarda olan kronik arızalar.

Buğra
Buğra

Sorun neydi? Bende de gaz yememe stop etme problemi var

Bozkurt
Bozkurt

Bende yeni aldım dun başıma gaz yememe ve stop rampada çekmeme sorunu geldi bugün buldum

Anil sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 14:55
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Motorum Sürekli Arıza Veriyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

11 Eylül 2025 01:09
Sıfır Motorum Sürekli Arıza Veriyor, Mağduriyetim Giderilmiyor
sifir-motorum-surekli-ariza-veriyor-magduriyetim-giderilmiyor-4.jpg

RKS Rk125s Vites Sorunu Çözülmüyor!

31 Mart 2025 16:45
RKS Rk125s Vites Sorunu Çözülmüyor!