11 Temmuz 2024 10:35

17.05.2024'te RKS Bandırma Bayii'nden (e*** Bey) almış olduğum RK125-s ile yaşadığım sıkıntıyı, RKS gayri ihtiyari cevap verdiği için buraya şikayetimi dile getirmek istedim. Sıfır alınan bir motorda daha 125 km'de olmasına rağmen arka teker milinin (bağlantı mili) tamamen çıkmak üzere olduğunu gördüm. Ekte göndermiş olduğum resimde de durumun ne kadar ciddi olduğu görülmektedir. Yazışmalarımız: Yazdığım mail: 17.05.2024'te RKS Bandırma Bayii'nden (e*** Bey) RK125-s motor aldım. Sonra arka teker milinin (bağlantı mili) tamamen çıkmak üzere olduğunu gördüm. Öncelikle yeni alınan bir motor daha 100 km'de olmasına rağmen bu milin somunu nasıl oluyor da çıkıyor. Fabrikada bunlar torklanmadan mı veya kontrol edilmeden mi çıkıyor? Satışını böyle mi yapıyorsunuz? İşinizi böyle mi yapıyorsunuz? İnsan hayatını hiçe sayarak mı yapıyorsunuz? Siz insanlara kontrol etmediğiniz malı nasıl satıyorsunuz? O mil çıkmış olsaydı ben bugün hayatta olmazdım. Bu motorun kalite kontrollerinin nasıl yapıldığına dair tarafıma ivedilikle bir izahatın yapılmasını istiyorum.
Verilen Cevap: Serdar Bey Merhaba; Arızanız ile ilgili detaylı bilgi alabilmek için RKS Motor yetkili servisine başvurmanızı rica ederiz. Yetkili servise başvurmanız ile birlikte, sorununuz merkez teknik birimine iletilerek detaylı bilgi tarafınıza aktarılabilecek ve en kısa sürede yardımcı olunacaktır. Size en yakın RKS Motor servisine www.mj.com.tr/bayi-servis-agi/rks-motor-servis-agi/ linkinden ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
Benim yazdığım mail: Zaten yarın Sevtaş Motors yetkili servisine gideceğim; amma velakin benim burada size anlatmak istediğim şey şu: Direkt insanın hayatına kasteden lakayıt bir durum söz konusu. Ben bugün ya hayatta yoktum ya da sakat kalmıştım. Lütfen durumu bundan sonra ciddiye alın.

profile profile

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
10 Kasım 2024 19:39

Yetkili Servis Motor Arızasına Çözüm Sunmuyor Mağduriyetim Artıyor

Ahmet
24 Temmuz 17:47
Yetkili Servis Motor Arızasına Çözüm Sunmuyor Mağduriyetim Artıyor
Semih sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor 2 Yıl Garantili Denilen Ürünün Arkasında Duran Yok

Semih