Rıza Demir Bayan Kuaför Yüksek Ücretli Kuaför Hizmetinden Düş Kırıklığı

Rıza Demir Bayan Kuaför Yüksek Ücretli Kuaför Hizmetinden Düş Kırıklığı
18 Şubat 2024 19:09

R*** D****, umut taciri bir kuafördür. İstediğim saç renginin yanından bile geçmeyen bir saç ile mağdur edildim. 5450 TL ödedim, paranın mesele olmadığını belirtmek isterim; ancak gösterdiğim görsel İzmir kalitesindeyken, bana yapılan uygulama Çorum standardındaydı. Beğenmediğimi söylediğimde, saçma sapan gerekçelerle karşılaştım. Keşke en başında bu saçı yapamayacaklarını bana söyleselerdi. Şimdi bu saçı nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Bedava yapmayı teklif etseler bile kabul etmeyeceğim. Saça 5450 TL ödedim ve bu durumu kabullenemiyorum. İstediğim renk ile yapılan arasındaki farkı fotoğrafta gösterdim.

Süheyla
Süheyla

2022 ağustostan beri saçlarımı toparlamaya çalışıyorum, 19 aydır saçımı kestire kestire şu an Ağustos ayında istediğim sarı yapabileceğim, 2yıl sadece saçımı dip kendi rengine boyatarak geçirdim, ben tam olarak 20 yıldır sarı kullanan biriydim, şehir değişikliğinde değiştirdiğim kuaförlerim asla böyle bir şey yapmadılar, yaşadığım şehirler de en iyi kuaförleri aradım denk getirdim ama rıza demir asla asla

Sedat Akademi Business Kuaför Hizmetinden Memnun Kalmadım

28 Haziran 2025 21:03

Tülay Kuaför (Antalya) Memnuniyetsizlik

21 Temmuz 2023 23:46
Neriman sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin Polat Kuaför Saç Kesim Mağduruyum

26 Şubat 2024 15:34