Pelin sonuçtan çok memnun

Reyap Hastanesi Hsg Filmi Çekilemedi

01 Ağustos 2023 09:59
Pelin'in Teşekkür Mesajı
“Hasta hakları Ezgi hanıma çok teşekkür ederim sayesinde ücret iademi ve işlemin neden iptal olduğunu öğrendim teşekkür ederim”

31.07.2023 tarihte özel Çorlu Reyap Hastanesi'nde hsg rahim filmi çektirmek için gittim beni odaya aldılar doktorum kadın doğum uzmanı *** daha ben anestezi almadan genital bölgeme işaretleme adı altına bir ilaç sürüp beni strese soktu ve hsg filmim çekilirken narkozdan bayılmadığımı ve sürekli ayaklarımı oynattığımı söyleyip rahim filmimi yapmadığını söyledi, beni psikolojik olarak sıkıntıya soktu ve işlem esnasında odadaki hemşirenin 3 defa odadan çıkıp sürekli malzeme alıp geldiği hasta yakınlarım gözlemlemiştir bu malzeme ve ekipmanların operasyon sırasında yanlarında bulunması gerekmekteydi ve hastane benden bu işlem için 665 TL muayene ücreti ve 1000 TL anestezi ücreti aldı ben bu ücretleri asla kabul etmemekteyim benim ve benim gibi diğer hastalarında mağdur olmaması adına hem hastane için hem de doktor *** için inceleme talep edilmesini istemekteyim gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim.

Pelin
Pelin
02 Ağustos 2023 17:18

Irmak sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 18:59
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 17:16
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Tekden Hastanesi Tekden Kayseri Hastanesi Tutarsızlığı

09 Temmuz 2024 09:40