Şikayet sonuçtan hiç memnun değil

Çorlu Reyap Hastanesi'nde Yeni Doğan Bebek İçin Kötü Deneyim

04 Temmuz 2024 02:02

Çorlu Reyap Hastanesi'nde yaşadığımız kötü olayı anlatacağım. Eşim doğum yaptı ve bebeğimizde sarılık vardı. Bu yüzden mavi ışıkta kalacak dendi ama bizi doğum katında değil de dahiliye katına aldılar. Sebep neydi? Daha 1 günlük bebek o katta ne işi var? Oradaki hemşireler yeni doğan hemşiresi değildi.

Bebeğime serum bağlayacaklar, damar yolunu bile bulamadılar. Serum bitiyor, çağırıyoruz, ona bile geç geliyorlar. İlacın dozunu da yanlış vermişler. Sonra fark ettik ki bebeğimin bacağı şişmeye başladı. Fazla dozdan dolayı ve bunun için bir şey yapmadılar.

O 2 gün o kadar perişan olduk ki. Zaten adı da çıktı, herkes görmüştür.

04 Temmuz 2024 01:30

Çorlu reyap hastanesinde O*** Ö*** ismin de kadın doğum doktoru var eşimin gebelik sürecini kendisi takip ediyordu 2 li tarama testleri falan yapıldı testler gayet iyi dedi ultrasonda 2 hafta geriden gelen bir fl kısalığı vardı eşim kendisine direk sordu kromozomla ilgili bir şey olabilir mi diye hayır alakası yok dedi detaylı ultrasonda da aynısı çıktı sonuçları gösterdik endişe edecek bir şey yok dedi. 37. Haftada eşim doğum yaptı ve özel bir çocuğumuz olduğunu anladık ama yinede testi bekledik o sırada O*** hocaya bu durumu da söyledim merak etmeyin hiçbir şey çıkmaz testte dedi. Test 1 ay sonra çıktı ve pozitifti sonra hasta haklarını aradım durumu anlattım ve bu kendine doktor diyen şahıs oradaki personele ve başhekime kendini kurtarsın diye ben onlara söylemiştim durumu zaten demiş nerede senin yeminin gidip yüz yüze konuştuğumda da benim içim rahat dedi.

profile profile profile

Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Reyap Hastanesi İstanbul Mağduriyeti!

26 Temmuz 2024 14:26

18 Ekim 2024 17:39
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Reyap Hastanesi Reyap Hastenesi Para İçin Tedavi Uyguluyor

20 Temmuz 2023 16:07

Reyap Hastanesi Şikayeti

20 Ekim 2024 01:47
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 19:51
Özel Bilgilerimizin İfşası Ve Uzun Bekleyiş