Rexona Maximum Protection Koltuk Altımda Ağrılı Kistler Oluşturuyor

Rexona Maximum Protection Koltuk Altımda Ağrılı Kistler Oluşturuyor
17 Eylül 2024 11:39

Hiçbir hastalığım ve hiçbir alerjim yok. 24 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç alerjik bir problemle karşılaşmadım. Rexona Maximum protection kullanıyorum. Koltuk altımda ağrılı kistler oluşmaya başladı. Başta Rexona ile ilgili olduğunu düşünmedim. Meme kanseri ya da lenf kanseri olduğumu düşünerek hastane hastane gezdim. Kanser taramalarına girdim. Defalarca ultrason ve mamografi çektirdim. Ürüne verdiğim para bir yana hastanelere verdiğim paraları saymıyorum bile. Daha sonrasında koltuk altıma hiçbir ürün kullanmadım. Kendiliğinden geçti ve geçtiği için tekrardan Rexona kullanmaya başladım. Tekrardan yeni kistlere "merhaba" dedim tabii ki. Sonradan fark ettim ki, evet gerçekten de Rexona'yı her kullandığımda koltuk altımda ağrılı kistler çıkıyor. Ağrılı dediğimi ise yanlış anlamayın sadece dokunduğumda değil; yatarken, bir şey taşırken, hatta dolaptan bardak alırken bile. Yıllardır hatta kendimi bildim bileli Rexona kullanıyorum. Hiçbir ürününde böyle bir durumla karşı karşıya kalmamıştım. Ama bu ürün beni mahvetti gerçekten de. Başvurabildiğim ve hakkımı arayabildiğim her yere başvuru yapacağım. Böyle olsun istemezdim Rexona.

17 Eylül 2024 11:41 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Burcu sonuçtan çok memnun

Rexona Koltukaltı Kist Yapıyor

Burcu
24 Ekim 2023 11:37
Rexona Koltukaltı Kist Yapıyor
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Rexona Clinical Protection Koltuk Altında Şiddetli Ağrıya Sebep Oldu

29 Ağustos 2024 13:36
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
06 Temmuz 2024 21:40
Rexona Clinical Skandalı Kist Oluştu

Rexona Clinical Deo Koltukaltı Beze Yaptı!

Damla
05 Ekim 2023 22:49