Elif sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 15:59

11.03.2024 tarihinde Watsons Forum Bornova mağazasından, kasanın yanında kampanyalı ürünler olduğunu düşünerek Rexona Clinical Protection deodorant aldım. Uzun zamandır denemek istiyordum ve mutluydum; bir sorun çıkacağını düşünmemiştim. Mağazada deneme şansım olmadığı için, eve döndüğümde açıp denedim. Ancak sıvı, garip bir şekilde püskürdü. Sallamayı denedim ama işe yaramadı. 'Belki ürün böyledir' diye düşünerek kenara koydum ve uyudum. Uyandığımda, deodorantın lastik basma yeri kenarından açıldığını ve masaya beyaz sıvının akmış olduğunu gördüm. Hala garip 'fıs' sesleri geliyordu. Araştırdığımda, ürünün normalde böyle olmaması gerektiğini anladım. Annem, normalde sorun yaşamadığımız için fişi çöpe atmıştı; zaten atmasa da deodorantı değiştireceklerini düşünmüyorum. Ürünü gerçekten denemek istiyordum ve bir daha bu kadar para verip aynı sorunları yaşamaktan korkuyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Umarım dikkate alınır.

15 Mart 2024 16:02 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Burcu

Rexona Clinical Kötü Koku
Enver sonuçtan çok memnun

Enver
24 Mayıs 2025 19:04
"İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Ayrıca telafi için cüzi miktarda ki ürün için daha fazlasını yapmak israfa girer. Bunun düşüncesi dahi beni sevindirmiştir. Teşekkürler"
Rexona Men Clinical Deodorant Beklenen Koruma Sağlamadı
Rexona Men Clinical Deodorant Beklenen Koruma Sağlamadı