İlknur sonuçtan hiç memnun değil

RetroKılıf Retro Kılıf Bozuk Ürün Gönderdi İade Yapmadı

RetroKılıf Retro Kılıf Bozuk Ürün Gönderdi İade Yapmadı
22 Temmuz 2024 12:32

Retro kılıf adlı siteden 23 Haziran'da sipariş verdim. Ürün bana 9 Temmuz'da ulaştı. Fakat bozuk çalışmıyor. WP destek hattına video attım, mailden de yazdım. İade talep ettim. Birkaç gün sonra kargo güncellemesi yaptılar. Ben iade istemiştim. Gelen ürünün bozuk olmayacağını nereden bilebilirim. Bir de iade talebinde bulunmamışsınız diyorlar. Görsellerde mevcut. Üstelik kargo süresi çok uzun. 12 gün oldu kargo yok ortada topam 31 gündür bununla uğraşıyorum. Ben yaptım siz yapmayın.

22 Temmuz 2024 13:04 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Merhabalar efendim, yeniden gönderilen ürününüz bozuk çıkması durumunda iadenizi sağlıyor olacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

30 Temmuz 2024 12:24

Yapacağınız paramı iade etmekti. 40 gündür oyalıyorsunuz. Ayıplı ürün satan bir firmasınız!

30 Temmuz 2024 13:17

Demet
Demet

Yaşadığınız kötü deneyimi paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben de sipariş vermeden evvel bunu görmek isterdim. Ürün satan bu site ile ilgili bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne sizin de şikayet görseliniz ile başvurmuş bulunmaktayım. Heyet kararına göre durum mahkemeye taşınırsa yaşadığınız sıkıntılar ile ilgili size yardımcı olmak isterim. Yorumu görenler okuyanlar bu sitenin hizmet vermeyen fahiş fiyata ürün satan bir yer bilin. Aynı ürünler Amazon.comda 370lira gibi bir rakama satılmakta. Bu site yaklaşık olarak 4 katı fiyatına satıyor üstelik indirim adı altında. Hizmet kalitesine baktığımızda ise yetkili birine ulaşmak imkansıza yakın. Sadece Instagram üzerinden sizlere keyiflerine göre cevap veren bir yer. THH sonucunu buradan paylaşıyor olacağım.

İlknur

Merhaba, site ürünü fahiş fiyata satıyor diye şikayette bulunamayız. Serbest piyasada isteyen ürünü istediği fiyata satar. Kimse kimseye zorla satmıyor. Benim şikayet ettiğim nokta hasarlı ürün zira 'ayıplı mal' satmak suçtur. Ayıplı ürünün iadesi yapılmazsa bu da suçtur. Sitede 30 gün iade süresi yazıp iade istediğinizde yok biz size yenisini yollayacağız demek de suçtur. Ayrıca ürünlerin yurt dışından gönderileceği hususunda bir bilgilendirme de yok. Kanımca bu da suçtur.

12 Aralık 2024 17:35

11 Temmuz 2025 13:11