Asena sonuçtan hiç memnun değil

Renault Servisinde Sürekli Geciken Onarım Süreci

Renault Servisinde Sürekli Geciken Onarım Süreci
Asena
24 Ekim 2024 22:10

30/08/2024 günü yaşadığım trafik kazası sonrası aracımı Renault yetkili servise (Çanakkale) teslim ettim. Önce parça yurt dışından gelecek deyip uzunca bir süre beklettiler. Parça 16 ekime kadar gelmezse ikame araç verilir dendi ama ana merkeze 17sinde onarım maili gönderdiler ve ikame araç verilmedi. Parça geldikten 1 hafta sonra teslim edilir dediler. 25 ine gün verdiler, sonra yetişmeyecek 2 Kasım dediler. Şimdi de 5-6 Kasım ancak diyorlar. Sürekli tarih değişiyor ve ileriye atılıyor, hangi söylediğinize nasıl güveneceğiz. Kazada mağdur edildik. Bir de yetkili servis mağdur ediyor.

07 Aralık 2024 08:06

Çanakkale Renault yetkili servise geçirdiğim kaza sonrası aracımı onarım için verdim. Onarım sürecinde iletişim, onarım, teslim işlemleri ile ilgili zaten bir sürü sorun yaşadık. Düzgün bir hasar analizi yapılmadığı için araç pert kararı alması gerekirken hayli yüksek bir hasar tutarı ile onarım yapıldı. Parça parça sorunları tespit ettiler haliyle de aracın doğru hasar tespitini sağlayamadılar ve mağdur ettiler. Bu da yetmezmiş gibi araçta kullanmadıkları parçanın da fiyatını faturaya yansıtmışlar ve ödemeyi buna göre aldılar. Kullanılmayan parçanın bedel iadesini yapmak yerine bir de eskiden araç işlem görmüş olabilir gibi bahaneler sunuyorlar. İşlem görse ne olacak kullanılmayan parça nerede ve ben neden bunun ödemesini yapıyorum? Allah kimsenin işini Çanakkale saruhan Renault yetkili servise düşürmesin.

1733547926399.screenshot-20241207-080442-samsung-notes.jpg
25 Ekim 2024 15:16 (Şikayetten 17 saat sonra)

Rüstem

Renault İkame Araç Sağlamaması

Tugay
13 Ağustos 2024 22:44
Renault İkame Araç Sağlamaması
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Renault Servis Malzeme Tedarik Ve İkame Araç Sıkıntısı!

Cemal
05 Haziran 2024 11:54
Renault Servis Malzeme Tedarik Ve İkame Araç Sıkıntısı!
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Renault Taliant 2023 Model Aracımın Tamir Süreci Ve Mağduriyetim

Ömer