Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Renault Taliant 2023 Model Aracımın Tamir Süreci Ve Mağduriyetim

Renault Taliant 2023 Model Aracımın Tamir Süreci Ve Mağduriyetim
Ömer
16 Ağustos 2024 15:05

Yeni aldığımız Renault Taliant 2023 model aracımla 10/07/2024 tarihinde bir kaza geçirdim. Aracım hala yapılmıyor, hala araç bekliyor. Kaza olduğunda eşim 9 aylık hamileydi. Kaza geçirdikten sonra aracımı Renault servisi olan İzmir Ermat yetkili servisine verdim. Yetkili servis en az 6 ay içinde yapacaklarını söyleyerek aracı daha kısa bir sürede yapamayacaklarını belirttiler. Bu durum bana iletildikten sonra aracı başka bir Renault servisi olan Çetaş yetkili servisine götürdüm. Parçalar istendi fakat hala parçalar gelmedi. Bu aşamada eşimin hamile olması, doğum yapacağı için ve yapılması uzun sürerse Renault genel merkez tarafından Fransa'dan parça gelecekse ikame araç verilebileceği söylendi fakat sonrasında araç verme kabul edilmediği söylendi. Eşim doğum yaptı ve çok zor anlar yaşadık. Bu durumu Renault Diyalog'a söyledim fakat aracımın ne kadar sürede yapılacağını bile söylemiyorlar. Bana süre bile vermiyorlar. Lütfen bana yardım edin. Aracımı 1 yıl sonra bile alabilir miyim, dendiğinde ise bilmiyoruz, Renault bir yenilenme aşamasında, ne kadar sürede yapılır bilmiyoruz diyorlar. Ben de tabii ki de yenilenin ama bu bizi mağdur etmenizi gerektirmez dediğimde yapacak bir şeyleri olmadığı söyleniyor. Size soruyorum, bir aracın ne kadar sürede yapılacağı belli olmaz mı? Renault Türkiye tarafından sorunum çözülmüyor. Benim amacım kimseyi şikayet etmek değil, kaldı ki Çetaş İzmir'deki danışmanımız sağ olsun bizimle ilgileniyor ama parçalar bir türlü gelmiyor, onların da yapacağı bir şey kalmıyor. Sanırım onun için yazma ihtiyacı duydum. Lütfen bana yardım edin. En azından ikame araç istiyorum. Üzülerek söylüyorum keşke Renault Taliant almasaydım. Sıfır aracımızla kaza geçirdik ve inanılmaz mağduruz.

Renault Servisinde Uzayan Onarım Süreci Ve İkame Araç Sorunu

Furkan
08 Şubat 14:05

Rüstem
02 Ağustos 2024 21:28
Asena sonuçtan hiç memnun değil

Renault Servisinde Sürekli Geciken Onarım Süreci

Asena
24 Ekim 2024 22:10
Renault Servisinde Sürekli Geciken Onarım Süreci

Murat
28 Kasım 2023 15:45
Renault Vites Mandalı Sorunu Vites Geçmeme
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
11 Ocak 2024 16:52