Macit sonuçtan çok memnun

Renault Clio 5 Akü Şarj Sorunu

Renault Clio 5 Akü Şarj Sorunu
23 Ocak 2024 20:22
Macit'in Teşekkür Mesajı
“Yasin Bey'e göstermiş olduğu ilgiden dolayı ve beni açıklamalarıyla net bir şekilde aydınlatıp kafamda herhangi bir soru işareti bırakmadığı için teşekkürlerimi iletiyorum. Endişe verecek bir durum yokmuş çok şükür.”

Aracım 2022 model Clio 5. Aracımın garantisi devam etmektedir ve bugün aracımın şarj problemi ortaya çıktı. Aracı 39 dakikalık yoldan geldikten sonra evin önüne park ettim araç ekranında uyarı verdi. Akü şarjı zayıf motoru çalıştırın uyarısı daha araç 1 senelik 8000km normal mi bu hata vermesi. Bir an önce ilgili firma sorunumu çözsün lütfen.

24 Ocak 2024 08:39 (Şikayetten 12 saat sonra)
24 Ocak 2024 15:30

Yasin Bey'in net açıklamalarıyla kafamdaki soru işaretleri giderilmiş oldu. Buradan Yasin Bey'e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum o kadar güzel açıklama yapıyorsunuz ki insanın hiçbir kuşkusu kalmıyor. İlginiz alakanız için çok teşekkür ediyorum...

24 Ocak 2024 17:34

Yağız
Yağız

Benimde 2020 Captur Aracımda benzer bir sorun yaşadım, 2 yılda 3. Kez aküm serviste garantiden değişti ama sorun tam olarak çözüldü mü emin değilim. Ben de akü zayıf olduğu için araç marş basmıyor ya da çok zor basarak ekranda hasar riski hatası veriyordu. En son değişimi 1 ay önce yaptık ancak dün (23.01.2024) tekrar benzer bir sorun yaşadım. Elektrik aksamında bir sorun olduğunu varsayıyorum.

26 Eylül 2023 04:54
Renault Clio 5 Şarj Problemi