Hamza sonuçtan hiç memnun değil

3 Aydır Renault Cam Stoku Yok Diyor

3 Aydır Renault Cam Stoku Yok Diyor
Hamza
30 Eylül 2024 16:17

31 arr 996 plakalı 2023 model OYAK Renault Clio 5 arabayı satın aldım. Fakat arabamın ön camı çatladı. 202430740814/0 hasar kaydı oluşturduk. Yetkili servise başvurdum camın Türkiye'de olmadığını yurt dışından geleceğini söylediler. 08.07.2024 tarihinden bu yana hala cam temin edilemedi. Türkiye'de üretilen hatta camların üstünde Şişecam Türk malı yazılan bu cam neden yurt dışından geliyor. Ticaret Bakanlığına göre;
Onarılmak üzere yetkili servis istasyonuna gönderilen bir malın azami tamir süresi ne kadardır?
Azami tamir süresi otomobiller ve kamyonetler için 45 iş günü, diğer tüm mallar için ise 20 iş günüdür.
Denilmektedir.
Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

23 Kasım 2024 08:53

Skandal Renault mağdur etmeye devam ediyor. Türkiye'de üretilen arabanın cami nasıl olmaz. O kadar arama yapmama rağmen üzerinden 6 ay geçti çözüm bulunamadı. Üstüne üstlük benden habersiz kasko dosyam kapatılmış. Sıfır arabanın cami degistirilemiyor. İlgilenen kimsede yok bu sorun nasıl çözülecek bilmiyorum.

30 Eylül 2024 16:42 (Şikayetten 25 dakika sonra)
Hamza
01 Ekim 2024 20:17

Araştırmalarıma göre bunu benden sonra başvuruları 45 günde çözmüşsünüz benim işim çözülmedi. Tüketici Mahkemesi'ne gidiyorum.

Aslı sonuçtan çok memnun

Renault Clio 5 Cam Stok Sorunu

Aslı
08 Ağustos 2024 19:35
"Sorunum giderildi. Konya Renault Çelik Motor çalışanlarına teşekkür ederim."
Renault Clio 5 Cam Stok Sorunu
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
22 Kasım 2024 10:44
Sezer sonuçtan çok memnun

Sezer
18 Şubat 23:25
Murat sonuçtan memnun

Murat
27 Ağustos 2023 15:08
"İlgi ve alaka için teşekkür"