Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

Hilmi
29 Kasım 2024 15:00

İlgili makama
Ümraniye civarında satılık ev arıyorduk. Bu konuda Remax Öncüden A**** bey ile iletişime geçtik. İstemiş olduğumuz kriterlere uygun bir dairenin olduğunu fakat kendisinde değil ilanın Remax Piramit ofisinde olduğunu söyledi. İletişime geçti ve 23 Kasım 2024 Cumartesi günü Ümraniye de bulunan daireye baktık ve bize uygun olduğunu Daireyi bize Remax Öncüden A**** bey gösterdi. Diğer ofisten kimse gelmedi. Evi beğendik ve onayladık. A**** bey Remax piramit ofisinden C**** bey ile iletişime geçip satış sürecini başlattı. Tapu fotokopisini alarak Belediyeden kontrol ettik ve bir sorun olmadığını gördük. Remax piramit ilanı kaldırmak için kapora istendi. 40-50 bin tl yatıracaktık. Bizden 100.000,00 TL talep ettiler. Bizde ciddi alıcı olduğumuz için onayladık. Hatta A**** bey satış sözleşmesi yapalım dedi. Piramit ofisindeki C**** bey 2 gün içinde satışın olur dedi. Bunun içinde sözleşmeye gerek olmadığını belirtti. Randevu için kimlik bilgilerini gönderdik 27/Kasım/2024 Çarşamba gününe saat 15.00 randevu mesajı geldi. Paramızı yatırım hesaplarımızdan çekip tapu harçlarını yatırıp randevu saatini bekledik. A**** bey randevuya 2 saat kala beni arayıp satıcının eşinin doğum için hastaneye gittiğini ve ertelemek istediklerini söylediler. Bizde hayırlısı olsun diyerek bir geçmiş olsun demek için satıcının telefon numarasını istedik Ne A**** beye ne de bize vermediler. Dairenin satışı için yeni tarihini bekledik. Remax Piramit teki C**** Bey satıcıya telefon ile ulaşamadığını belirtip bize rayiç bedelin düşük olduğunu belirtip bahaneler söyledi. Bizde A**** bey ile Remax Piramit ofisine giderek sonuç almak istedik. Ofisteki C**** bey satışın olacağı gün Çarşamba günü satıcıyla görüşmesine göre acil doğuma gittiğini satış işleminin 1 hafta ertelemek istediğini söyledi. Daha sonraki aramalarında satıcıya ulaşamadığını belirtti. Ofis müdiresi F**** Hanım ile görüştüm kendisi de aynı ifadelerde bulundu. Bende kendimin mağdur olduğumu yatırımdan paramı çektiğimi ve ayrıca satış sözleşmesi imzalanmadığı için nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında bilgi almak istedim. Bana kendilerinin de ulaşamadığı için bir işlem yapamadıklarını bir iki gün beklememizi söylediler. Devamı ekteki görseldedir

03 Aralık 2024 10:31 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Piramit, Konuyla alakalı ofisimiz ile görüşme halindeyiz. Sizleri bilgilendiriyor olacağız. Saygılarımızla.

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
29 Nisan 2024 14:29

RE/MAX  'ta Profesyonellik Dışı Yaklaşım Ve Saygısız Davranış

Tc Zeliha
08 Ocak 2025 21:08
Yurdalan sonuçtan hiç memnun değil

Remax Emlak Firması İle Yaşanan Arsa Satış Problemi

Yurdalan
28 Kasım 2024 11:30
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Remax Danışmanının Güven Vermeyen Ve Agresif Tutumu

Samet
10 Eylül 2024 20:29

Remax İle Ev Alımında Yanlış Bilgilendirme Ve Kapora İadesinde Mağduriyet Yaşadım

Gamze
02 Temmuz 2025 07:31
remax-ile-ev-aliminda-yanlis-bilgilendirme-ve-kapora-iadesinde-magduriyet-yasadim-2.pdf
remax-ile-ev-aliminda-yanlis-bilgilendirme-ve-kapora-iadesinde-magduriyet-yasadim-1.pdf