Regnobet Extra Bonus Eklemiyorlar

Burhan
05 Mayıs 2023 12:00

1 aydır 20 bin kayıp var sürekli cashback bahanesi edip oradan 20-30 gibi komik rakamlar ekleniyor ve tarafıma sürekli yalan bilgiler verildi. Canlı destek kötü niyetlidir arkadaşlar keyfi işlemler, bilgiler veriliyor ve siz bana böyle bilgi verdiniz dediğimizde sorulan soruyu görüp soru tekrarlıyorlar. Görüntü atıyorum yine açıklama yok. 20 bin kayba ne aldım dediğimde size ayın 26'sında ekleme yapılacak deniyor. Bağlanıyorum aynı operatör Yağız, söylediğiniz tarihte ne aldım, böyle böyle dediniz, cevap yok.

Doğukan
Doğukan
Şikayeti Çözüldü

Bu ne ki kardeşim sen benim yaşadıklarımı bilsen? 70 bin tl kaybettim 20 bin çekim talebi verdim ilk önce güncelleme var dediler ardından inceleme var dediler hesabınıza inceleme bitti tekrardan güncelleme geldi daha neler neler canlı destek zaten bağlandığına pişman ediyor

Çetin
Çetin

Regnobet sitesinde bonuslar ve çekim hızları efsane, 7/24 bize hizmet veren bir call center ekibi var, müşteri temsilcisi berk beye ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim, arkadaşalrla artık yeni sitemizi bulduk

Cem sonuçtan hiç memnun değil

Kazancım Ödenmedi, Hesabım Sıfırlandı Ve Destek Alamadım

19 Kasım 2025 20:10