Quadro Trade Mağdur Ediyor!

19 Ekim 2023 22:30

Quadro Trade Forex adında bir firmadan arandım. Bana yatırım konusunda bilgi verilip ikna edildim. Daha sonra yaklaşık 1000 dolarlık bir para yatırdım. S*** adlı bir bayanın söylediği işlemleri açmaya başladım. Yalnız bir sıkıntı var para sürekli azalıyordu ve sabah kalktığımda hesabımdaki paranın sıfırlandığını para eklemem karşılığında hesabımın tekrar aktif edileceği söylendi. Para eklemesini de yaptım ben ekledikçe para azalıyordu. Daha sonra bu eklemenin. Sonunun olmadığını anladım ve işlemleri kapattım. Hesabımda 230 dolar para kaldı 1700 dolardan. Kalan paramı çekmek istediğimde yaklaşık iki haftadır onay bekliyoruz diye oyalamaya başladılar. Her gün beni 10 defa arayan s**** isimli bayan telefonlarıma bakmamaya ve dalga geçer gibi mesajlar atmaya başladı. Ha bu arada finansçı bir arkadaşıma açılan işlemleri gösterdim dedi. Kör olan birisi bile bu işlemleri açtırmazdı. Amaç belli ters işlemlerle para ekletip sizin paranızı almak. Benim elimde kanıtlar var dekontuna kadar basın mensubuyum bunu her platforma taşıyacağım.

profile profile

24 Aralık 2023 16:39