Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

QNB Sigorta Fizik Tedavi Ücretimi Karşılamadı.

QNB Sigorta Fizik Tedavi Ücretimi Karşılamadı.
13 Mayıs 2024 11:36

06.05.2024 tarihinde Fizik tedavi uzmanı O**** Ö**** muayene oldum. Bunun üzerine MR istedi ve sonucunda boyunda düzleşme ve belimde fıtık olduğu ortaya çıktı. Bunun sonucunda boyundan ve belden fizik tedavi almamı önerdi Versa Hastanesi fizik tedavi bölümündeki arkadaşlara QNB sigorta ile tamamlayıcı sağlık sigortam olduğunu belirttim. Bunun üzerine sigorta şirketim ile görüşüp, tedavimi karşılamayacağını red geldiğini ilettiler ve 1500₺ para talep ettiler. Parayı ödedim ve sağlık sigortasıyla görüştüm. QNB sigortanın bana söylediği siz 2018 de disk bozuklukları nedeniyle hastaneye gitmişsiniz ve poliçe de siz aynı rahatsızlıktan gittiğiniz için karşılamıyor. Sebep dedim 2018 de hastalandım diye 2024 de (poliçem yeni bu arada) hastalanmayacağımızı garantisi var mı dedim. Poliçemde 30 gün fizik tedavi hakkım olmasına rağmen kullanamıyorum. Hem sigortaya hem hastaneye para ödedim. 1500₺ tedavi ücretinin iadesini talep ediyorum.

13 Mayıs 2024 12:28 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz incelenmeye başlanmış olup, konuyla ilgili tarafınız ile en kısa sürede iletişime geçiyor olacağız. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla QNB Sağlık Hayat Sigorta ve Emeklilik A.Ş.

20 Mayıs 2024 10:58

28757946 kayıt numaralı şikâyet ile ilgili , Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Değerli Müşterimiz, Şirketimiz ürün ve hizmetlerine ilişkin her türlü soru, öneri, talep ve şikâyetlerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla QNB Sağlık Hayat Sigorta ve Emeklilik A.Ş.

Hikmet
Hikmet
20 Mayıs 2024 11:00

Hiçbir şekilde çözüme ulaşılmadı ben para iademi istiyorum.

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 18:08
Eda sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 16:49
Eda sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 17:46
Murat sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 13:55