31 Mayıs 2024 08:19

Değerli Pull & Bear Müşteri Hizmetleri,

Yaklaşık sekiz ay önce satın almış olduğum, 14179240040039 barkod numaralı Pull & Bear markalı zincirli askılı kol çantamda ciddi kalite problemleri yaşamış bulunmaktayım. Çantamın zincir kısmında soyulmalar meydana gelmiş ve zincirin yüzeyinde farklı renk değişimleri oluşmuştur. Bu durum, çantamın estetik görünümünü tamamen bozmuş ve çantayı kullanılamaz hale getirmiştir.
Uzun yıllardır Pull & Bear markasının çanta ve kıyafetlerini tercih eden bir müşteriniz olarak, bu durum beni markanızın kalitesi ve dayanıklılığı konusunda ciddi anlamda hayal kırıklığına uğratmıştır. Pull & Bear, dünya genelinde tanınmış ve prestijli bir marka olmasının yanı sıra, ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti konularında da yüksek standartlara sahip olduğunu bildiğim bir markadır. Ancak, yalnızca sekiz aylık bir kullanım süresi içinde böylesine ciddi bir deformasyonun yaşanması, bu standartların sorgulanmasına neden olmuştur.
Markanızdan beklentim, müşteri memnuniyeti ilkesine uygun hareket ederek, yaşadığım bu mağduriyetin giderilmesidir. Çantamın mevcut hali ile kullanılması mümkün olmadığından, tarafınıza ileteceğim bu şikayetin ardından çantamın yenisi ile değiştirilmesini veya benzer özelliklere sahip muadil bir model ile değişiminin sağlanmasını talep ediyorum.
Yıllardır markanıza duyduğum güven ve bağlılık nedeniyle, bu talebimin en kısa sürede olumlu bir şekilde sonuçlandırılacağına olan inancımı belirtmek isterim. İlgili departmanınızın bu konuda göstereceği hassasiyet ve anlayış için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla

Efe sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 17:30
Baran sonuçtan çok memnun

13 Mart 2025 23:39
Montun Kalitesizliği Ve Hızlı Yıpranma Sorunu
Montun Kalitesizliği Ve Hızlı Yıpranma Sorunu

17 Haziran 2025 20:41
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 16:06
Pull & Bear Çanta Mağduriyeti