Adnan sonuçtan hiç memnun değil

PTT Bank Beceremediği Maaş Hesabı Açma İşlemi

27 Şubat 2024 14:45

Ben 15718****32 t. C. Numaralı adnan er***. Emekli maaşımı bir arkadaşın tavsiyesi üzerine PTT Bank Nazilli şubesine taşıdım. Milyon kez pişmanım. İki ayı geçti hala bir maaş hesabımı açamadılar. 444'lü numarayı arıyorum, müşteri temsilcisine bağlanmak başlı başına bela. Orayı tuşla burayı tuşla karşınızda insan yok. Saatlerce uğraştıktan sonra ulaşılan müşteri hizmetleri 'biz bilmiyoruz, şubeye gidin' diyorlar. Şubeye hatta Aydın il merkezindeki PTT'ye gittim. 'emekli hesabını biz açamayız, genel müdürlük açacak' diyorlar. Yahu nereden bulaştım bunlara ben. Bir hafta sonuna kadar açmazlarsa maaş taşıma işini iptal edeceğim. Maaşınızı taşıyorsunuz, ne verilen telefonlara ne müşteri hizmetlerine ulaşmanız imkansız. Bu kadar vurdumduymaz bir kurum bu PTT.

Siz bu işi beceremiyorsunuz arkadaş, kapatın veya maaş işine girmeyin hiç. Acil cevap verecek muhatap bekliyorum. Ulaştırma ve altyapı Bakanlığına, BDDK'ya ve gereken tüm yerlere şikayet edeceğim. Tel: 054223****0

Adnan
Adnan
29 Şubat 2024 16:26

Adamlarda tık yok. Şikayet değil gazeteye ilan bile verseniz boş. PTT Bank kimseyi muhatap bile almıyor. Gerek kalmadı maaşımı Halkbank'na geriye aldım. En azından insana değer veriyorlar.

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

PTT Bank Engelli Maaşı Aktarımında Yaşanan Sorunlar Ve Teknik Destek Eksikliği

Ferhat
11 Ağustos 2024 11:15
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 13:27

29 Mayıs 2025 00:37