Aysın sonuçtan hiç memnun değil

Profiloistanbul.com'dan Sipariş Verdim Ama Hiçbir Bilgi Alamadım

Profiloistanbul.com'dan Sipariş Verdim Ama Hiçbir Bilgi Alamadım
15 Haziran 2023 09:56

8 Haziran'da profiloistanbul.com'dan derin dondurucu siparişi verdim. Ödeme alındı fakat tarafıma sipariş ile ilgili bilgi ne mail ne telefon ile verilmedi. Müşteri hizmetlerini aradım fakat sipariş verirken tüm bilgileri vermeme rağmen Profilo'nun isteği diyerek benden sisteme Elle giriş yapacaklarını söyleyerek onay kodu istediler. Güvenli gelmediği için onay vermedim. Kendilerine de ifade ettim siteden iptal etmek istedim. Sipariş hazırlanıyor görünüyor ama iptal butonu yok. Telefondan müşteri temsilcisine iptal verdim. Israrla onay veriyor Musunuz diyerek onay vermemi istedi. Siparişi iptal edin diyerek onay kelimesini kullanmadım çok tedirgin oldum. Bu firma hiç güven vermedi umarım iptal olur. Yarın banka üzerinden işlem iptali için gerekli işlemleri yapacağım.

Aysın
Aysın
15 Haziran 2023 10:13

Profiloistanbul.com adlı internet sitesi Profilo bayisi olduğunu ve beni tedirgin eden çokta mantıklı olmayan alıcı güvenliğimi riske atan işlemleri firmanın istediğini ifade etti bilginiz olsun, kurumsal telefonunuz dan bu firma ile ilginiz olmadığını ve bayi olmadanda sizin ürünlerinizi satabiliyor olabileceğini ifade ettiniz. Sizin kurumsal adınızı da bayiniz olduğunu söyleyerek zan altında bırakıyor Ben size ulaşarak öğrendim fakat herkes bunu yapamayabilir

31 Mayıs 2025 23:30
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 12:49
N11 Üzerinden Sipariş Verdiğim Ürün Teslim Edilmiyor
Hüseyin sonuçtan memnun

Profiloistanbul.com Profilo İstanbul.com Üzerinden Aldığım Ürün Teslim Edilmedi Ve Bilgilendirme Yapılmadı

23 Eylül 2024 12:22
"26.09.2024 tarihinde profiloistanbul.com dan bir müşteri temsilcisi aradı banka işlemlerinde de sıkıntı olmuş dediler özür dileyerek paranızı mı yatıralım yoksa belirttiğiniz ikinci adrese ürünü mü gönderelim dediler. İhtiyacımız olduğu için ürünü istedik. İstanbul'daki güven ambarına teslim ettirdik. Ambar şirketi ücret karşılığında ev adresimize gönderdi. Yalnız bina kapısına bıraktılar. Kendi imkanlarımızla daire kapısına çıkardık. Profiloistanbul.com üzerinden bizi arayan temsilci ile iletişime geçerek servis kurulum randevusu aldık. 30.09.2024 tarihinde servis geldi kurulumunu yaptı. Gönlümüz yoruldu ama, Şimdilik bir sıkıntı yok. Ben sıkıntımızın giderilmesi adına emeği geçenlere teşekkür ederim."

07 Aralık 2024 17:47