Prof. Dr. Ünal Aydın Test İçin Fahiş Fiyat

13 Ekim 2023 13:56

2023 Şubat ayı 1-7 arası İzmir'de bulunan Prof. Dr. Ünal Aydın' ın kliniğine gittim. Rahatsızlığım nedeniyle bir test yaptırmamız gerektiğini söyledi. Asistanı n** Hanım. Bu testi yaptırmam için beni Medical p** hastanesinde Dr. ** beye yönlendirdiler. Testin Ücretini n** Hanım 'a kartla ödemek istediğimi söyledim ancak nakit ödemem gerektiğini söyledi kendisi. 10.000 TL ücreti nakit olarak ve testi yaptırdım belge istedim ancak vermediler Aradan kısa bir süre geçtikten sonra bir arkadaşın da bu testi yaptırması gerekiyordu ve Medical p** hastanesini aradım bu ücretin 3.185 TL olduğunu söylediler. Çok şaşırdım n** Hanım benden yaklaşık 3 katı bir ücret almış. Sonradan WhatsApp'tan konuyu kendisine yazdım ama cevap vermedi. Aradaki farkın tarafıma ödenerek mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

16 Kasım 2023 17:08

Hala bana geri dönüş yapan olmadı.

27 Kasım 2023 12:14

Belkide kapanmıştır bu klinik aramıyorlar, bu yüzden aramıyor olabilirler diye düşünüyorum

Mert

Bu Doktoru Google da arattığınızda gerçekçi yorumlarını bulabilirdiniz. Bir sürü kötü yorum mevcuttu. 93 yorumdan,3,4 puan almıştı. Benim de yorumum vardı. Okuduklarım inanılmazdı. Adını Aydın Aydın yapıp, kalıcı olarak sildiler. Bir suru görüntüleme vermemize rağmen İlla başka şeyler çekilecek diyorlar. Ancak parayı muhasebeye kesinlikle nakit vermek zorundasın. (kart, havale, asla geçerli değil). 3600 ₺ olan muayene ücretine hemen, dışarıdakinin yaklasık3 kati olan görüntüleme ücretini ekleyerek, parayı nakit talep ediyorlar. Görüntüleme randevusunu da kendileri alacakmış. Ben onların görüntüleme için gönderdiği yerden, başka bir hastaymış gibi fiyat aldığımda şok oldum. Sonra ameliyat parasını asla söylemezler. Hele sen, görüntülemeyi yaptır gel derler. Sonra özel hastanede, cook daha fazla para ödersiniz hastaneye. Doktorluktan çok, ticaret var Umutlarınızdan faydalanıyorlar. Buna benzer cook yorum varken, Google daki hesabi kapattılar, ancak ticari faaliyet devam. Malum doktor sitesindeki 5 puan🤔

Mikail

Bizde bu adamın bizlere yaptıklarını her yere yazacağız ki insanlar görsün kanmasın bunun sosyal medya şovlarına inanmasın Google hesabı kapatarak insanların gerçekleri görmesini engelleyemez prof Dr. Ünal Aydın pişmanlıktır

Ertuğrul

O zaman doktor sitesine yorum yazmak lazım ama doktorun bunu kabul etmesi gerekir sanırım doktor kabul etmeden yorum yazmaıyorsun, banada aynısını dediler bankadan olmaz nakit olacak medical pointte akşam saati yapıldı test tam 3 katı parayı ben elden ödedim ünal aydının asistanına.