Prof Dr. M. Zülküf Önal Şikayet

09 Ocak 2024 14:54

2023 Aralık başında Ankara'da Zülküf Önal'ın muayenehanesine yürümede zorluk çeken annemi götürdük. Kendisi annemi muayene etti ve daha önce başka doktorların koyduğu hidrosefali teşhisini koymasına rağmen, gereksiz bir sürü test ve başka doktorlara yönlendirme şeklinde zaman ve para kaybına neden oldu. Vizite ücreti 3000 TL, sonrasında yanında çalışan psikolog 1500 TL aldı. Sonra kendisinin anlaşmalı olduğu bir MR merkezine yönlendirdi ve orada da 6000 TL verdik. Laboratuvardan bir sürü test talep etti ve onlar da 4500 lira tuttu. Ancak test sonuçlarına bile bakmadı. Daha basit MR cihazlarında bile koyulan bir teşhisi tekrar kanıtlamak adına bu kadar para verdik.

Üstüne de, başka bir beyin cerrahına yönlendirdi ve o da 2100 TL aldı. Ancak ne hikmetse, hiçbir doktor ne IBAN veriyor, ne kredi kartı kabul ediyor ne de bir fatura veriyor. Teşhisi ilk muayenede yaptı fakat bu kadar zamanı ve parayı neden kaybettirdi? Reçete bile yazmadı sadece maden suyu için dedi. Memnun kalmadık ve ücret iadesi talep ediyoruz.

09 Ocak 2024 16:28 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba geçmiş olsun. Hastanızın adını ve ibanınızı verirseniz size iade yapabiliriz. Saygılarımla

09 Ocak 2024 17:27

Oya sonuçtan hiç memnun değil

Servet Ünsal Tıp Merkezi Tedavi Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Zorlukları

19 Mart 2024 23:15
servet-unsal-tip-merkezi-tedavi-sonrasi-yasanan-sorunlar-ve-iletisim-zorluklari-1.docx
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 20:47

Servet Ünsal Tıp Merkezi Rapor Parası İstemi

24 Ekim 2023 15:41
Medine sonuçtan hiç memnun değil

Umudumu Ve Güvenimi Sarsan Muayene Deneyimi

27 Haziran 2025 17:40