Oya sonuçtan hiç memnun değil

Servet Ünsal Tıp Merkezi Tedavi Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Zorlukları

19 Mart 2024 23:15

29.02.2024 tarihinde annemin dizlerine 5000 TL karşılığında PRP tedavisi uygulattık. Ancak öncesinde doktor, aşırı ağrı ve oluşabilecek riskler hakkında bizi uyarmadı. Tedaviden sonra annem 10 gün boyunca şiddetli ağrılar çekti ve yürüyemez hale geldi. Defalarca doktoru aramama rağmen durumun normal olduğunu söylediler. Onuncu gün annemin ayaklarındaki şişliği gösterdiğimde, bunun PRP'den kaynaklanmadığını ve kalp yetmezliği olabileceğini belirterek dahiliye bölümüne gitmemizi önerdi. Dahiliye bölümündeki teşhisler güven vermediği için oradan ayrıldık. Ertesi gün annem acil servise kaldırıldı. Tedaviyi yapan doktorun sorunu çözmesi gerektiğini söylediler. Haklı olarak, ancak D****** Ü**** ile defalarca görüşmeme rağmen, PRP'den kaynaklanmadığını öne sürerek herhangi bir belge göndermediler ve tedaviyi yapan Ü*** Ş***** ile görüşmek istememe rağmen iletişime geçmedi. Maalesef, ücret alındıktan sonra ilgi gösterilmiyor, bir sorun oluştuğunda sorumluluk alınmıyor. Bu durum bizi çok zor bir durumda bıraktı. Herkesin bilgisi olsun diye bu durumu yazıyorum ve gerekli her yere şikayetlerimi ilettim.

servet-unsal-tip-merkezi-tedavi-sonrasi-yasanan-sorunlar-ve-iletisim-zorluklari-1.docx

Servet Ünsal Tıp Merkezi Rapor Parası İstemi

24 Ekim 2023 15:41