27 Ocak 2024 17:01

03/08/2023 tarihinde satın aldığım 75 Ah Probat marka akü son bir aydır aracımda arıza yapmaktadır. Oto elektrikçisine gittim ve araçta elektrik kaçağı olup olmadığını kontrol ettirdim. Kaçak olmadığı belirtildi. Araç şarjının da sorunsuz olduğu söylendi. Garanti belgesiyle birlikte aküyü satın aldığım yere gittim. Orada yapılan ölçüm sonucunda bu marka akülerde sıkça problem yaşandığı ifade edildi. Garanti kapsamında birebir değişim veya ücret karşılığı farklı bir marka akü ile değişim talep ettim, ancak değişim yapılamayacağı söylendi. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesi için hem buraya yazıyorum hem de Tüketici Hakem Heyeti'ne dilekçe vermeyi planlıyorum. Bu tür esnafların tüketiciyi mağdur ettiğini düşünüyorum.

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Aküde Sorun Ve İlgisiz Servis Deneyimi

27 Ocak 2025 23:39
Vecdin sonuçtan memnun değil

22 Haziran 2023 01:47
Murat sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2023 16:08
"Ürünü uzun uğraşlar sayesinde firmadaki yetkili arkadaşın iyi tutumu içerisinde değiştirdim. Yetkiliye çok teşekkür ederim. Lakin beni uğraştıran ve sorunu çıkmaza sokan bayi konusunda aynı fikirde değilim. Umarım değişimde ki aküden sorun yaşamam. Tekrardan yetkiliye ve değişimi yapan diğer bayiye teşekkürler."
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 11:11

Yiğit Akü Boş Akü Mü Veriyor