Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Prins LPG Kiti Taktırana 400 TL Hediye LPG Kampanyası Ama Vermiyorlar

Hakan
22 Kasım 2023 17:07

Aracıma Prins LPG dönüşüm kiti taktırdım ve Prins'in 400 TL'lik İpragaz'dan hediye kampanyası vardı. Taktırdığım firma, Prins'in bana dönüş yapacağını söyledi. İki ay oldu, 400 TL'lik hediyemi vermediler ve bu durumdan da birçok kişi mağdur. Prins sözünü tutmuyor; parayı alana kadar hediye var, parayı aldıktan sonra hediye yok.

16 Aralık 2023 15:22

Prins LPG kiti taktırana 400 TL otogaz diye bir kampanya yapmış Fakat 3 ay oldu ne arayan var ne de soran var daha önce de şikayet ettim aynı gün aradılar yaşadığım il ve ilçeyi sordular bir buçuk ay oldu bir daha ne aradılar ne de hediyemi verdiler Mesele 400 TL meselesi değil bugün 400 TL para değil ama insanları kandırıyorlar dolandırıyorlar kısacası prinsin kampanyalrina kanıp taktırmayın kandırıyorlar insanları

22 Kasım 2023 17:12 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Prins

23 Ocak 2024 15:56

Değerli Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü ve tarafınıza dönüş yapılarak bilgi verildiği konusunda bildirim almış bulunuyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Prins

Kaan
03 Temmuz 2024 12:44
Recep sonuçtan çok memnun

Recep
11 Aralık 2023 20:22
"Talebe cevap verildiği için teşekkür ederim"
Prins LPG Hediye Otogaz
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
15 Ekim 2024 16:53
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

LPG Kiti Yakıt Hediyesi Sözünün Tutulmaması Ve İletişim Sorunu

Serhat