PremiumSmile Studio Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Mağduriyeti, Maddi Manevi Zarar

25 Aralık 2023 16:32

PremiumSmile Studio Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği diş doktoru ve ofis çalışanlarından yetkili ve muhasebe dahil hepsinden şikayetçiyim. Beni mağdur ettiler. Paramı alıp dişimi takmadılar. İki adet implant için anlaştık ve ödeme yapmam rağmen herhangi bir yazı vermediler. Talep ettiğinde ise vergi çıkar dediler. Bir kağıda yazıp imza atmalarını ve kaşe basmalarını ısrarla talep etmem üzerine ancak küçük bir not kağıdı üzerine ödediğim miktarı yazıp imza attı muhasebeci.

İki implant yaptıracaktım üçüncüye gerek olmadığı halde ameliyat esnasında beş dakika boyunca beni ikna ederek, yarayı kapatmadan bir tane daha takalım, parasını iki ay sonra ödersiniz diye ısrar ederek taktı. İki ay sonra zaten dişler takılacak ve işlem bitince ödenecek diye bir dahaki kontrole gittiğimde parasız gitmiştim. Bu sefer beni resmen rehin aldılar odada üç kişi baskı uyguladılar. Öğrendiğime göre üçüncü bir implanta hiç gerek yoktu. Alanya'dan bunca yolu Antalya'ya kadar giderek bunca zahmete katılarak kendi paramla beni mağdur ettiler. %95 ödememe rağmen diş takıldıktan sonra geri kalanını ödenecekti ama paranın tamamını talep ettiler ve anlaştığımız ücretin üzerine 3000 TL daha eklediler. Bunun sebebi doların yükselişi olarak açıkladılar. Oysa dolar olarak değil tl bazında anlaşmıştık. Çok kaba tüm ekip doktor dahil. Hastayla iletişim kurmayı bilmiyorlar. Saygısız ve konuşmasını bilmeyen bir ekip. Ancak paraya önem verdiklerini çok belli ediyorlar. Kalan kısmını ödememi talep ettiler henüz diş takılmadan. Bunun üzerine şu an yanımda para yok ben kontrole geldim IBAN verin göndereyim dememe rağmen kabul etmediler IBAN la olmaz dediler ya bugün ya da en geç pazartesi parayı getirin dediler. Oysa ben zaten ödemenin %95 yapmıştım. Dişimi taktiğiniz gün öderim dedim. Alanya'dan tekrar ödeme yapmam için Antalaya'ya gitmem zor olacağı için bir dahaki sefere dişlerimi takacağınız gün ödemesini yaparım dedim bunun üzerine biz yapmıyoruz sana diş git başka yerde taktır dediler. Elimde nasıl materyal kullandıklarına dair bir yazı da yok. İki implantın komple ödemesi yapılmış zaten sadece üçüncü dişin yarı ödemesi kalmış. Üzerine üç bin daha eklemişler.

Bunca sorundan sonra benim artık onlara güvenim kalmadı ki. Zaten iki dişin tamamı ödenmiş ve üçüncü dişin yarısı ödenmiştir. Ne diye takmazsınız mağdur edersiniz ki insanı!? Beni maddi manevi zarara uğrattılar. Stresten psikolojim bozuldu.

15 Haziran 2023 19:39
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Deniz Yiğit Diş Polikliniği Yanılttı

01 Kasım 2023 16:42
Sena sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 18:00

Sanita Sağlık Grubu Sorumsuzluk Ve Mağduriyet