Beşiroğlu Diş Sağlığı Beşiroğlu Doktor Hastaya Darp Şikayeti

15 Aralık 2024 00:55

Beşiroğlu Gebze diş ve ağız hastane ekim ayında gittim m****** bey tarafından diş muayene edildi iki tane yirmilik diş çekilip dolgu yapılacak öndeki dişlere de gülüş estetiği porselen yapılacak deyip anlaştık tedavi sürecimiz başladı yirmilik dişlerimi çektiler.

İki hafta sonra beni aradılar dolgu için kendi doktoru m****** bey yoktu b***** k****** hanım diye bir doktor vardı arka dişlere dolgu yapacağına ön dişlerime dolgu yaptılar. Yanlış işlem yapıldı ben bunu söyleyince bu daha güzel oldu deyip beni geçiştirip gönderdiler. Ben de tekrardan kliniği aradım sizden hizmet almayacağım yanlış işlem yaptınız sizden şikayetçi olacağım dedim.

Beni aradılar kliniğe çağırdılar kliniğe gittim b***** k****** diyen doktor nasıl bu kadar vizyonsuz insanlar doktor olabiliyor onu da anlamış değilim. Benim üzerime yürüdü yapılan dolgunun ya parasını ödeyeceksiniz ya da ben o dolguları şimdi burada sökeceğim dedi. Ben de izin vermedim salonda benim üzerime yürüdüler oradaki kızlar araya girdi.

Polisi çağırdım polis zoruyla oradan çıktım. Hem yanlış işlem yaptılar, hem de beni orada darp etmeye kalktılar. Ben mağdur oldum para verdiğim halde tekrardan benden fazladan para istediler. B***** diye vizyonsuz doktor bana kapının arkasında sürekli kafasını sallayarak tehdit ediyordu gerçekten çok rezil çok kötü bir yer h. Kimin orada ne yaptığı belli değil. Benim bir çok yakın çevre arkadaşım oraya giden herkes aynı mağduriyeti yaşamışlar.

Kötü dişler yapıyorlar sadece insanı tehdit ediyorlar bir doktor nasıl bir insan üzerine yürüyebilir. Ellerimle kamera kayıtları var şu an onlarla mahkemelik olduğum için kamera kayıtları ben paylaşamıyorum. Oradaki herkes vizyonsuz yani bu kadar vizyonsuz basit insanları hepsini bir yere toplamışlar. Muhatap olamıyoruz herkes üslupsuz bir şekilde konuşuyor.

16 Aralık 2024 18:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

Emine sonuçtan hiç memnun değil

Beşiroğlu Ağız Ve Diş Sağlığı Beşiroğlu Diş Hastanesi Fiyaskosu

Emine
23 Ağustos 2024 21:54
Beşiroğlu Ağız Ve Diş Sağlığı Beşiroğlu Diş Hastanesi Fiyaskosu

Eyüp
16 Ekim 2023 16:57

Esra
04 Temmuz 2024 12:04
Aytap sonuçtan hiç memnun değil

Dekadent Dijital Diş Kliniği Gebze Hastalarını Mağdur Ediyor

Aytap