Popeyes Hizmet Kötülüğü Ve Umursamazlığı

Kutay
30 Temmuz 2024 01:45

Yemeksepeti uygulamasından Tekirdağ Hürriyet Popeyes şubesinden sipariş verdim. Siparişi sanki biri iade etmiş bana göndermişler paket etiketi açılmış,2 hamburgerin ekmekleri birbirinden farklı, patatesleri insan değil hayvan yemez aynı şekilde diğer ürünlerde kötüydü. Desteğe yazdım iade işlemini gerçekleştirdiler.

Yeni menü geldi fotoğraftaki gibi arkadaşlar sağ olsun çok ilgililer. Paketleme böyle. Hamburger sıcaktı bir sıkıntı yok fakat yanında gelen patates, tenders ve soğan halkası aynı şekilde geldi. Patatesleri sıcak olması için tekrardan yağa atmışlar pişen patatesleri yağa atmak nedir ya!

Video ekleyeceğim cidden şaka gibi iade edip yeni menü göndermelerine rağmen olay bu. Soğan halkası rengini kaybetmiş kuru ve buz gibiydi. Tenders larda aynı şekilde. Adamlar sizin markanızı kötülemek için elinden ne geliyorsa yapıyor.

Sabahtan beri bir şey yememiştim canım istedi ve söyledim fakat daha adam akıllı yemeği bile yiyemedim şikayet etmekten. Gördüğünüz soğan halkası patates ve tavuk çöpe gidecek. Video yükledim umarım açılır. Patatesler taş gibi olmuş. Bu işin arkasında kim varsa hakkımı helal etmiyorum.

20 Ağustos 2024 22:42

100 kere olsun 100 kerede hakkımı arayacağım. İnsanlarla dalga geçemezsiniz. Kazandığınız paranın hakkını vermiyorsunuz. Bende verdiğim paranın karşılığını alamıyorum. Hamburgerler sıcaktı soğan halkası soğuktu. Patatese söylenecek söz yok. Normal patates istedim (şekilsiz) ve büyük boy istedim. Gelen patates bu. Ellerinde ne varsa koymuşlar kese kağıdına. Birbirine yapışık lastik gibi patatesler. Bir patates için mi yazıyorsun bu kadar şeyi diyebilirsiniz. Burayı defalarca canlı desteğe şikayet ettim. Sipariş notu yazdım. Yine olay buysa. İnsanları umursamamak ve insanlarla alay etmektir bu.

Ek
Ek
1724182915329.img-5112.jpg
30 Temmuz 2024 16:49 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Yetkili, 29559030 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Popeyes Müşteri Hizmetleri

25 Mayıs 2024 14:02
Popeyes Yemeksepeti'nden Gelen Sipariş Fiyaskosu: Eksik Ürünler Ve Yanık Hamburger

Meriç
09 Temmuz 2024 20:19

Sıdıka
01 Mayıs 2025 22:16
King sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 21:53