Popeyes Baharatlı Patates Hayal Kırıklığı

Popeyes Baharatlı Patates Hayal Kırıklığı
Özden
08 Mart 2024 20:07

Bu akşam Popeyes'tan sadece kova patates siparişi verdim. Baharat konusunda özel bir rica ettim ve personel tamam dedi. Hazırlanırken, kasiyere baharatlama konusunda hatırlatma yapılmasını istedim. Ancak personel, baharatı doğrudan kovaya dökerek yanlış bir uygulama yaptı. Düzeltmesini rica ettiğimde, patatesleri tekrar baharatladı. Daha önce Popeyes'ta çalıştığım için patateslerin zaten baharatlı olduğunu biliyorum; sadece ekstra baharat rica etmiştim.
Personelin ikinci kez uyarıldığında gösterdiği tutum ve fazla baharat ekledikten sonra gülerek 'oldu mu? ' demesi profesyonellikten uzaktı.
Amacım şikayet etmek değil, ancak ben de bir AVM çalışanı olarak sürekli bu tarz sorunlarla karşılaşıyorum. Personelin davranışları, insanlara sanki bir daha gelmemeleri gerektiğini hissettiriyor. Hazırlayan kişi sarışın, renkli gözlü ve gamzeliydi, ismini hatırlamıyorum.

12 Mart 2024 15:39 (Şikayetten 3 gün sonra)

SayınYetkili, Şikayeti hakkında,müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır.Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır.Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Popeyes Müşteri Hizmetleri

Semih
31 Temmuz 2025 20:07
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
04 Ocak 2024 09:01