Polosmart Şarjlı Diş Fırçası

31 Temmuz 2024 20:46

BİM'den polosmart şarjlı diş fırçası aldım kutuyu açıp başlık taktım. Bir kez kullanım sonrası başlığı çıkarmak istedim ve başlık güç kullanmadığım halde kırıldı. 265 TL verip bu kadar dayanıksız ve kalitesiz olmasına pes diyorum. Kullanma kılavuzunda başlık takma veya çıkarmaya dönük açıklama ya da uyarı yer almıyordu.

01 Ağustos 2024 08:30 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

01 Ağustos 2024 11:34

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

Bilge

Bir sonuç alabildiniz mi bende 12 kasımda aldım şu an aynı sorunu yaşıyorum ve devamlı surettede kullanmadım iş yerinde farklı bir diş fırçam olduğu için yedek olarak almıştım

Polosmart Şarjlı Diş Fırçası
Neval

Maalesef laf olsun diye gelen bir mesaj harici bir şey değişmedi

Hatice sonuçtan çok memnun

03 Eylül 2024 15:32
"Özellikle firmadan Sinem hanıma teşekkür ediyorum."
Polosmart Şarjlı Diş Fırçası Kalitesizliği.

03 Ocak 18:29
Polosmart Diş Fırçasının Dayanıksızlığı
Suat sonuçtan hiç memnun değil

Polosmart Şarj Kabloları Kısa Sürede Bozuluyor

05 Haziran 23:20