Murat sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Fujiyama Beyaz Cİ6920 Fiyaskosu

Polisan Fujiyama Beyaz Cİ6920 Fiyaskosu
23 Temmuz 2024 22:33

Uzun yıllardır tercih ettiğim Polisan marka boya, bende tam bir hayal kırıklığı yaşattı. 2023 yılında deprem sonrası evimde oluşan hasar sonrası Polisan markası sabah sisi boyasını gri tonu diye aldım, maalesef ürün duvarda lila rengine büründü. 2024 yılı yeni aldığım eve tekrardan Polisan markasını tercih ederek Fujiyama beyaz Cİ6920 ürününü ile boyadım. Ürünü beyaz diye aldım ama tam bir fiyasko ile ev pembe oldu. Neden Polisan, seni tercih eden müşterilerini mağdur ediyorsun? Beyaz rengi ile ilgisi olmayan ürüne neden beyaz ürün gibi satıyorsun? 185 m2 evim için bu dar boğazda 17 bin TL maliyete katlanmama rağmen tüketicini yanıltarak mağdur ediyorsun. Lütfen basiretli tüccar gibi davranarak bana her kültürün kabul ettiği beyaz boya yollayın. Tavanda uygulanan rengin adı beyazdır, duvara uygulanacak boyalara garip isimler takarak beyaz diye satmayın. Markanızı tercih eden, müşteri aidiyeti oluşan kitleyi kaybetmeyin.

24 Temmuz 2024 09:06 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

26 Temmuz 2024 10:35

Merhaba tarafımla hiçbir iletişime geçilmemiştir müşteri memnuniyeti sağlanmamıştır

01 Ağustos 2024 11:32

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

01 Ağustos 2024 12:05

Marka ürünün arkasında durmuyor. İletisim geçilmesi sadece ürün görseli temin edilmesi ve barkod talebidir. Hiçbir şekilde mağduriyet giderme ürünün yanlış renk skalası ile satışının yapılması kabul edilmemiştir. Bu renk için beyaz diyen birinin aklından şüphe etmek lazım. Polisan boya bu markadan uzak durmak lazım. Ben markayı tercih eden biri olarak mağdur oldum.

Mervan
Mervan

Merhaba bir iç mimar olarak kullandığım ve her zaman Polisan elegans kullanırım projelerimde şimdi burda polisanin suçu yok çünkü Polisan bütün boyalarını beyaz olarak satar esnaflara ve esnaflar istediğiniz rengi Polisan'dan aldıkları makineyle karıştırıp verir ve her hafta makinalar esnaf tarafından temizlenmesi lazım ve esnaf temizlemiyordur veya iyi diye Polisan boyası alır ucuz diye başka yerden boya makinesi alır ve sizin şikayetiniz beyaz boya istediyseniz zaten boya beyaz olarak geliyor ve imkanı yok başka renk olması belki esnaf karıştırmıştır 20 yılık tecrübemle konuşuyorum

Murat

Merhaba Polisan suçu var katalogda beyaz olarak sergilenen fujiyama beyaz boya, esasen beyaz değil ki pempe. Esnaf ile bende konuştum makine Polisan boyanın makinesi kod neyse onu uyguluyor. Renk pembe maalesef

Sevim
26 Ekim 2025 22:10