Enes sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Boya " Kapatamama" "renk Tutmaması"

27 Mart 2024 17:31

Balıkesir'de inşaat sektöründeyiz 14 dairelik projem için Polisan Balıkesir Işıktaş bayisinden Polisan marka hem iç hem dış cephe için boya kullandım. İç cephede boya hatalı çıktı kapatıcılığı aşırı kötüydü. Yetkilisini gönderdiler. O da baktı evet bir hata var dedi. Sonrasında işi çevirdi biz herkese böyle boya verecek olsak bu işin içinden çıkamayız gibi bir cümle kurarak hata bizde değil dediler. Gittim tekrar Dyo marka boya aldım ve iç cephede işimi gördüm neyse dedim. Binanın dış cephe rötuşları için tekrar boya istedim geldi sürdük şimdi de dış cephede önceki aldığımız renkleri tutturamadılar. Bina damalı gibi kaldı. Bu kadar rezil ve mağdur hiçbir zaman olmamıştık. Maddi olarak uğradığım zarar cabası. Bir daha Polisan mı asla kullanmam aldırtmam da. Buradan da başkalarına ulaşabilirsem ne mutlu bana. Teşekkürler.

27 Mart 2024 17:37 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

07 Nisan 2024 22:44

Arkadaşlar şikayet sonrası hemen bir otomatik SMS geldi. Tabi ki gerisi yok. Bu kadar ciddiyetten uzak ve kalitesiz bir firma. Lütfen tercih ederken dikkatli olunuz. Mağdur olma oranınız çok yüksek. Hem Balıkesir bayisi hem Polisan hiçbir reaksiyonda bulunmadılar. Paranız ve emeğinize yazık. Teşekkürler.

27 Mayıs 2024 10:04
polisan-boya-kapatamama-renk-tutmamasi-1.jpg

Herkese yine merhaba. Sabah böyle bir mesaj geldi. Bilgilendirme yapıldığına dair. Bilgilendirmeyle alakalı hiçbir şey yapılmadı. Sadece 2. Gelişme eklediğim zaman Balıkesir bayisinden şikayeti geri çekmem için arandım tabii ki böyle bir şey yapmam. 2. Olarak bize sorun ilk çıktığında mağduriyetimiz giderilsin dediğimizde “ohoo biz herkese böyle boya verirsek işin içinden çıkamayız” firma yetkilisi olan Serkan bey aradı. Ona da derdimizi tekrar ilettik. Maddi manevi mağduriyetimiz olduğunu söyledik. İleteceğini söyledi. Ama o günden bugüne hiçbir dönüş sağlanmamakla birlikte bugün firma tarafından tamamen ciddiyetten uzak otomatik SMS ile böyle bir mesaj geldi. Kendilerinden neden uzak durmamız gerektiğini bir kez daha gösterdiler. Teşekkürler Polisan. Teşekkürler Polisan Işıktaş bayisi. Herkese hayırlı işler hayırlı günler umarım bilgilendirmelerimiz ile diğer insanlar mağduriyet yaşamaz Polisan'dan uzak dururlar.

27 Mayıs 2024 17:13

30 Mayıs 2024 13:15

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

30 Mayıs 2024 13:18

Beni arayan herhangi bir bilgilendirme yapan hiç olmadı. Yine ciddiyetsizsiniz. Yine kendinize yakışanı yaptınız. Almayın aldırtmayın.!

Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
08 Ağustos 2024 11:44
"Polisan'dan Dinçer Uçar beye çok teşekkür ederim sorunumu hemen çözümledi"
Polisan Bayi Yanlış Renk Verme

Polisan Boya ile Yaşanan Hayal Kırıklığı

Zafer
07 Ekim 2024 20:12
Polisan Boya ile Yaşanan Hayal Kırıklığı
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Kansai Boya Kozmik40 Serisinde Renk Uyumsuzluğu Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Zeynep
15 Ekim 2025 15:42
polisan-kansai-boya-kozmik40-serisinde-renk-uyumsuzlugu-ve-musteri-hizmetleri-sorunu-1.jpg