Ayşen sonuçtan hiç memnun değil

Podoloji Ayak Sağlığı Merkezi Merve Utlu Tırnak Batığı

03 Nisan 2024 16:42

Ben merve utlu ayak saglik merkezine düzenli giden hastalarından biriyim, en son 5 martta randevuma gitmiştim tırnağımda acıma hissettim 2-3 gün sonra kendilerine Instagram'dan mesaj attım dönüş sağlanmayınca ben aradım "merve hanimin izinde olduğunu başka bir arkadaş yardımcı olmasını söylediler "ama ben istemedim beklerim dedim ve 3 Nisan saat 10.30 telefonla randevu aldım, tırnağım çok acıyordu ve bayram öncesi rahatlamam gerekiyordu, randevuma yarım saat erken gittim, gittiğimde bana randevum olmadığı söylendi ve beni 1 gün önceden aradıklarını mesaj geldiğini söylediler ama ben bunları takip etmek zorunda değilim randevum bugündü ve zamanında gittim, sisteme kendileri girmeyi unutmuşlar ve hatalarının sonucunu ben çektim, bana seçenek sunuyorlar saat 13.00'de alalım diye bekleyemem çünkü oğlum okuldan çıkacak deyince ne yapalım başka seçenek yok randevunuz gözükmüyor diye hoş olmayan bir üslupla benimle konuştu danışmadaki arkadaş, o gün çok mağdur oldum tırnağım acıya acıya eve geri dönmek zorunda kaldım bu yaptıkları çok ama çok ayıp bir şey, randevuyu kendileri sisteme kayıt etmemişler ama bu benim hatammış gibi göstermeleri hiç etik değildi, bir daha asla gitmem oraya.

17 Nisan 2024 05:24
Irmak Mustu Beauty Center Randevu Yönetimindeki Aksaklıklar Ve Hizmet Kalitesizliği

Podoloji Ayak Sağlığı Merkezi Merve Utlu Batık Tırnak İçin Gittim Enfeksiyon Kaptım

02 Şubat 2024 09:56
Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Podoland El & Ayak Bakım Merkezi Sorun Yaşama

24 Temmuz 10:36