Hülya sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 11:50

Piramit dijital hizmetler ticaret limited şirketi ile yatırım yapıp kar elde etmek amacı ile defalarca para yatırdım her seferinde ne hikmetse zarara uğrayıp bakiye düştü ve tekrar tekrar para yatırma mi söylediler en son 38.000 TL yatırdım ve ekranda hiçbir açık işlem vs olmamasına rağmen hesap bakiyem sıfırlandı. Bana açık işlem vs unuttuğumu ima ettiler ama ekran görselleri elimde hiçbir açık işlem yoktu.

Ayrı p**** g*** Adındaki bana yardımcı olacağını ima eden danışman başta 500 dolar bakiyeyi 2 günde 700 dolara çıkardı sonra hiç yardımcı olmadı. Ayrıca gerekli bilgi vermedi. Hesap bakiyesi bittiğinde açılmış hesabın da kapanacağını söylemişti bunu yazdığı mesajın da ekran resmi bende mevcut. Yatırdığın tüm paramın geri iadesini istiyorum. Artık şirkete hiçbir şekilde inanıp güvenmiyorum.

En son 1000 dolar yatır 1000 dolar sana lot verelim 1000 dolarını hemen geri çekersin dediler fakat paramı da geri yatırmadılar ve bakiye ne hikmetse 10 dakika içinde sıfırlandı. Açık işlem olmadığını gösteren görseli ekliyorum. Gereğinin yapılmasını yaptığım bütün ödemelerin geri hesabıma yatırılmasını istiyorum.

Atakan
Atakan

Bir sonuca ulaştın mi

Piramit Yatırım Dijital Hizmetler İle Yatırım Yanıltması

19 Kasım 2024 22:17

Piramit Yatırım Şikayetçiyim

19 Kasım 2024 11:51
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 15:49