Haluk sonuçtan hiç memnun değil

Çelik Kapı Sorunu: Pidosan'dan Destek Alamıyoruz

Çelik Kapı Sorunu: Pidosan'dan Destek Alamıyoruz
03 Ekim 2024 13:32

Ankara, Uptown İncek Konutlarında oturuyorum. Çelik kapının dış kısmı kırıldı. Yapan firma Pidosan Kapı Pencere'yi aradığımızda yapımının riskli olduğunu yardımcı olamayacaklarını anlattılar. Takibini yapamayacağınız, arkasında duramayacağınız işi yapmayın lütfen. Parasıyla işimiz olmadı. Sadece bulunduğum sitede 234 daire var.

21 Ekim 2024 17:20 (Şikayetten 18 gün sonra)

şirket maillerimizde bir süreliğine sıkıntı yaşandığı için şikayet bildiriminiz bize geç ulaşmıştır. talebiniz değerlendirmeye alınmış olup en kısa sürede bilgilendirme sağlanacaktır.

22 Ekim 2024 10:52
Haluk
Haluk
25 Ekim 2024 22:36

23 Eylülde görüştük. Telefonla görüşmedik. WhatsApp yazışmalarımız mevcut. Cam veya hglossun patlama riski yüksek, iç MDF yi bulamayız dediniz. Hiçbir şey yapamayacağınızı belirttiniz. Çözüm önerisi sunamayız dediniz. Ertesi gün Başka bir firmaya, yaptırdım.

28 Ekim 2024 16:56

Değerli müşterimiz whatsap yazışmalarımızda iç mdf de, hglos malzeme veya cam da takılsa kırılma ihtimalinin yüksek olduğunu iç mdf yi bulma imkanımızın olmadığını, tedariğini inşaat firmasının kendisinin yaptığını ve montajının firmamız tarafından yapıldığını belirtmek isteriz.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 15:25

Sinpaş Boulevard Çankaya'da Çelik Kapı Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

20 Ekim 2024 11:41
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Sur Kapı Dan Ücretsiz Destek Bekliyorum.

03 Ağustos 2024 13:25
Ziya sonuçtan çok memnun

09 Kasım 2024 15:53
"Bugün Pidosan tarafından yönlendirilen teknik servis yetkilisi Avni bey gelerek banyo kapısında ki problemi giderdi. Pidosan'a, konuyu titizlikle takip eden Sevgi hanıma ve Avni bey'e teşekkür ediyorum."

24 Ekim 2023 16:10